Stahl judit, a stahl.hu tulajdonosa

Stahl Judit a neten erősít

Új platformjával, a nevét viselő Stahl.hu gasztroportállal leszerződött az Adaptive Mediához.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Partneri szerződést kötött a Stahl.hu, Stahl Judit receptoldala és az Adaptive Media.

Az együttműködés értelmében a sales house értékesíti a gasztro portál display és egyedi natív hirdetési megoldásait is.

Stahl Judit a magyar gasztroforradalom elmúlt 15 évének egyik meghatározó szereplője, népszerű műsorvezetője új platformmal jelentkezik. A tévéműsorok, a milliós nagyságrendben a háztartásokba került szakácskönyvek és az úttörő gasztromagazin után a nevével fémjelzett gasztroportállal tér vissza a gyökerekhez.

A stahl.hu egyenesen Stahl Judit konyhájából jelentkezik, minden recept és konyhai praktika sokszorosan tesztelt. Ráadásul az új tartalmak mellé folyamatosan kerülnek fel a régi, sokak által kedvelt receptek is.

„A Stahl.hu indulásakor még nem gondoltunk, hogy egy sales house bevonásával egy nem várt nyereséggel számolhatunk. Örülünk, hogy lehetőségünk nyílik az Adaptive Mediával dolgozni, segítségükkel az olvasók mellett a hirdető ügyfeleink számára is mindenkor naprakész, professzionális megoldásokat tudunk kínálni” – tette hozzá Bohus Csaba, a Stahl.hu felelős szerkesztője, Stahl Judit férje.

Az együttműködéssel az Adaptive Media tovább tudja erősíteni a családi-női tematikus elérését. A cég az elmúlt időszakban számos portállal kötött partneri megállapodást, ezekről ide kattintva olvashatnak.

(Az Adaptive Media értékesíti a Media1 reklámfelületeit is idén márciustól.)

Borító: Stahl Judit

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!