Rónai Egon, a Húzós műsorvezetője

Napi műsorként tér vissza a Húzós

Rónai Egon műsorvezető erről a Media1-nek nyilatkozott elsőként. A portréműsorok az ATV Spirit csatornán lesznek láthatók, ősszel 150 vendég lesz látható.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Különleges sorozat indul szeptember 2-tól az ATV Spirit tévésatornán. A Húzós, Rónai Egon népszerű portréműsora egyéves szünet után tér vissza, méghozzá napi műsorként.

A 2011-ben indult sorozat sikerére jellemző, hogy már öt kötet jelent meg a Húzós beszélgetéseiből. A szeptemberi struktúraváltozással az ATV Spiriten minden este 20:50-kor jelentkező műsor rögtön az első héten már a 200. adását ünnepli.

Mint megtudtuk, az őszi szezonban összesen 75 Húzós-adás készül, 150 vendéggel.

Az egyenként félórás beszélgetések a portréműsorok hagyományait követik. Egy rövid bemutatás után két ember intim, közeli beszélgetéseit figyelhetik a nézők.

A vendégek a közélet, a művészvilág, a tudomány és sport területéről érkeznek.

Rónai Egon a Media1 érdeklődésére elárulta: az első napokban Szuper Levente, Szente Vajk, Csonka András, Balzsay Károly, Esztergályos Cecília, Zsidró Tamás, Juhász Anna, Peták István, Gazsó György, Jakupcsek Gabriella lesznek a vendégei.

„Szerintem példátlan, hogy minden hétköznap este két izgalmas, érdekes személyiség életét, gondolatait, örömeit és bánatait mutathatom meg a nézőknek. Megtisztelő és egyben súlyos felelősség, ugyanúgy a vendégeim, mint a nézők felé. Bizalmi helyzetben vagyunk egymással. Vannak pillanatok, amikor azt érzem, ez talán sok, ezt nem is lenne szabad megmutatni a televízióban, annyira mély, bensőséges helyzet. És van, amikor arra gondolok, de jó, hogy ezt sokan láthatják! Én csak kérdezek, a többi a vendégemen múlik” – nyilatkozta a Media1-nek Rónai Egon.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!