fbpx
Rónai Egon, a Húzós műsorvezetője

Napi műsorként tér vissza a Húzós

Rónai Egon műsorvezető erről a Media1-nek nyilatkozott elsőként. A portréműsorok az ATV Spirit csatornán lesznek láthatók, ősszel 150 vendég lesz látható.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Különleges sorozat indul szeptember 2-tól az ATV Spirit tévésatornán. A Húzós, Rónai Egon népszerű portréműsora egyéves szünet után tér vissza, méghozzá napi műsorként.

A 2011-ben indult sorozat sikerére jellemző, hogy már öt kötet jelent meg a Húzós beszélgetéseiből. A szeptemberi struktúraváltozással az ATV Spiriten minden este 20:50-kor jelentkező műsor rögtön az első héten már a 200. adását ünnepli.

Mint megtudtuk, az őszi szezonban összesen 75 Húzós-adás készül, 150 vendéggel.

Az egyenként félórás beszélgetések a portréműsorok hagyományait követik. Egy rövid bemutatás után két ember intim, közeli beszélgetéseit figyelhetik a nézők.

A vendégek a közélet, a művészvilág, a tudomány és sport területéről érkeznek.

Rónai Egon a Media1 érdeklődésére elárulta: az első napokban Szuper Levente, Szente Vajk, Csonka András, Balzsay Károly, Esztergályos Cecília, Zsidró Tamás, Juhász Anna, Peták István, Gazsó György, Jakupcsek Gabriella lesznek a vendégei.

„Szerintem példátlan, hogy minden hétköznap este két izgalmas, érdekes személyiség életét, gondolatait, örömeit és bánatait mutathatom meg a nézőknek. Megtisztelő és egyben súlyos felelősség, ugyanúgy a vendégeim, mint a nézők felé. Bizalmi helyzetben vagyunk egymással. Vannak pillanatok, amikor azt érzem, ez talán sok, ezt nem is lenne szabad megmutatni a televízióban, annyira mély, bensőséges helyzet. És van, amikor arra gondolok, de jó, hogy ezt sokan láthatják! Én csak kérdezek, a többi a vendégemen múlik” – nyilatkozta a Media1-nek Rónai Egon.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!