fbpx
Az RTL Klub Jófiúk című rendőrös új sorozata

Kikerült a Jófiúk, az RTL Klub új saját gyártású sorozatának előzetese

A magyar gyártású rendőrös sorozat hamarosan indul, a főszerepben Mihályfi Balázs, Hevér Gábor és Király Dániel lesz látható.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Még májusban mi is beszámoltunk arról, hogy Jófiúk címmel új, saját gyártású sorozatot forgat az RTL Klub. Megírtuk azt is a Sorozatwiki nyomán, hogy egy új rendőrös vígjátékról van szó, mely a spanyol Los hombres de Paco magyar adaptációja. Az eredeti sorozat óriási sikerrel ment hazájában, hiszen az elmúlt 15 évben Olaszországban és Németországban is készült helyi változata. Spanyolországban 2005-2010 között 9 évadon át 117 részen át volt képernyőn.

Bár pontos időpontját még nem jelentették be, a korábbi hírek alapján ismert az is, hogy a Jófiúk várhatóan már az idén őszi tévés csúcsszezonban képernyőre kerül.

Hogy mennyire előrehaladott állapotban lehet már a sorozat, azt jól mutatja, hogy kikerült a napokban a rendőrös vígjáték Facebook-oldalára, valamint az RTL Klub Sorozatklub nevű oldalára néhány előzetes videó.

A Jófiúk főszerepében Mihályfi Balázs, Hevér Gábor és Király Dániel lesz látható.

 

Az RTL Klub egyébként több más újdonsággal készül az őszi időszakra. Hamarosan érkezik például a Love Island nevű egzotikus szigeteki társkereső, és a Drága örökösök új évaddal jelentkezik.

A Media1 még tavasszal beszámolt arról is, hogy egy kosztümös telenovellán is dolgozik az RTL Klub, Bátrak Földje címmel. Alkotója ennek a Barátok Közt egykori producere, Kalamár Tamás.

További tévés hírek a Media1 tévé rovatában.

Szóljon hozzá!