Az RTL Klub Jófiúk című rendőrös új sorozata

Kikerült a Jófiúk, az RTL Klub új saját gyártású sorozatának előzetese

A magyar gyártású rendőrös sorozat hamarosan indul, a főszerepben Mihályfi Balázs, Hevér Gábor és Király Dániel lesz látható.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Még májusban mi is beszámoltunk arról, hogy Jófiúk címmel új, saját gyártású sorozatot forgat az RTL Klub. Megírtuk azt is a Sorozatwiki nyomán, hogy egy új rendőrös vígjátékról van szó, mely a spanyol Los hombres de Paco magyar adaptációja. Az eredeti sorozat óriási sikerrel ment hazájában, hiszen az elmúlt 15 évben Olaszországban és Németországban is készült helyi változata. Spanyolországban 2005-2010 között 9 évadon át 117 részen át volt képernyőn.

Bár pontos időpontját még nem jelentették be, a korábbi hírek alapján ismert az is, hogy a Jófiúk várhatóan már az idén őszi tévés csúcsszezonban képernyőre kerül.

Hogy mennyire előrehaladott állapotban lehet már a sorozat, azt jól mutatja, hogy kikerült a napokban a rendőrös vígjáték Facebook-oldalára, valamint az RTL Klub Sorozatklub nevű oldalára néhány előzetes videó.

A Jófiúk főszerepében Mihályfi Balázs, Hevér Gábor és Király Dániel lesz látható.

 

Az RTL Klub egyébként több más újdonsággal készül az őszi időszakra. Hamarosan érkezik például a Love Island nevű egzotikus szigeteki társkereső, és a Drága örökösök új évaddal jelentkezik.

A Media1 még tavasszal beszámolt arról is, hogy egy kosztümös telenovellán is dolgozik az RTL Klub, Bátrak Földje címmel. Alkotója ennek a Barátok Közt egykori producere, Kalamár Tamás.

További tévés hírek a Media1 tévé rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!