Trónok harca, S8

A Trónok harca sorozat alkotói átszerződtek a Netflixhez

Az HBO-val való több mint tízéves sikeres együttműködés után szakítottak a sorozat alkotói átmentek az internetes streamingszolgáltatóhoz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Netflix internetes streaming szolgáltató közleménye szerint David Benioff és Dan Weiss már alá is írta a szerződést, ami alapján az HBO nagysikerű sorozata, a Trónok Harca két alkotója a következő években a Netflix számára készít sorozatokat és filmeket forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként.

A hollywoodi sajtóban 9 számjegyű összegeket emlegetnek, amivel a Netflix meggyőzhette a két filmest, ami nem is tűnik lehetetlennek, hiszen a Netflix korábban fizetett már több mint 100 millió dollárt is sikeres producerek leigazolásáért.

Azt egyelőre nem tudni, hogy David Benioff és Dan Weiss milyen jellegű filmeket, sorozatokat készít majd a Netflix számára.

A Trónok harca óriási sikerrel futott, legutóbb is óriási nézettségi rekordot szállított az HBO számára.

A Netflixnek az elmúlt időszakban jelentősen csökkent a népszerűsége, ráadásul a pénzügyi mutatók sem túl fényesek lettek.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Budaörs Rádió, FM 104.8 MHz, Budaörs

Az elnémított Budaörs Rádió megpróbálja visszaszerezni frekvenciáját

Ez a Médiatanács e heti üléséről kiadott összefoglaló alapján derült ki. A testület napirendjén volt ezenkívül több más rádiós ügy, például a Karc FM és a Mária Rádió hiányosnak talált pécsi rádiós pályázata,
egy kérelem a miskolci Rádió 1-től, továbbá egy, a televíziók akadálymentesítésével összefüggő jelentéssel is foglalkozott a Médiatanács.