impressmagazin

Újabb női oldal az Adaptive Mediánál

Ezentúl az Adaptive értékesíti az impressmagazin.hu-t.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mostantól az Adaptive Media portfóliójában érhetők el az Impressmagazin.hu hirdetési megoldásai. A kizárólagos szerződéssel a sales house értékesíti az oldal valamennyi online hirdetési megoldásait az ügynökségek felé, így az egyedi natív és display hirdetési felületeket is.

A környezettudatos life-style női oldal, az Impress Magazin 2013-ban indult. A kiadvány fókuszában a hazai és nemzetközi környezetvédelemmel kapcsolatos hírek, kezdeményezések és találmányok állnak. Ezek bemutatásának célja a szemléletformálás, egy környezettudatosabb életmód kialakítása. Az oldalon olyan exkluzív tartalmak érhetők el, melyek ötvözik a női és életmód magazinok valamint az érdekességeket kínáló oldalak jellegét, de a bulvár témáktól és stílustól teljesen elhatárolódik.

Az Impressmagazin.hu közel 400 ezer olvasót ér el havonta, a látogatók között erősen felülprezentáltak a 25 éves és annál idősebb nők. A felhasználók több mint 80 százaléka ebből a közönségszegmensből érkezik az oldalra a Digitális Közönségmérési Tanács (DKT / Gemius) adatai alapján.

Az Adaptive Media az elmúlt időszakban jelentősen bővítette médiaportfólióját, ezekről ide kattintva érhetők el korábbi híreink.

További, online médiával kapcsolatos hírek olvashatók a Media1 online rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Sere Péter, a Zemplén TV ügyvezetője

A Médiatanács 12 évet adott a Zemplén TV-nek

A Médiatanács eddig mindig évente hosszabbította meg a Zemplén Televízió médiaszolgáltatási jogosultságát, de most egy „történelmi szerződéskötésnek köszönhetően” 2032-ig tovább üzemelhet a tévé.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!