fbpx
Endrédi László, a DSA elnöke

Új elnök a Közvetlen Értékesítők Szövetsége élén

Új elnököt és elnökséget választott a hazai direkt kereskedelmi iparág szakmai szervezete.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) 2021-ig választott új elnökséget.

A DSA elnöke lett:

  • Endrédi László, a NeoLife International Kft. cégvezetője

A DSA elnökségi tagjai:

  •  Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója,
  •  Gaál László, a Flavon Group hálózatfejlesztési igazgatója,
  •  Dudás László, a Zepter Hungary ügyvezető igazgatója

A DSA új elnöksége közölte: a 2021-ig tartó új ciklusban a DSA fokozott hangsúlyt fektet a piac megtisztulására, a szereplők etikus működésére, a fogyasztók védelmére és az iparág tisztességes szereplői iránti közbizalom erősítésére.

Endrédi László, a Közvetlen Értékesítők Szövetségének megválasztott új elnöke hangsúlyozta: „A közvetlen értékesítés egy dinamikusan fejlődő ágazat nemcsak világszerte, de itthon is: jelenleg mintegy félmillióan kapcsolódnak hozzá vásárlóként, illetve termékforgalmazóként Magyarországon. A DSA, a hatóságokkal együttműködve őrködik a tagcégek etikus működése felett, ezzel megteremtve a fogyasztók számára a biztonságos vásárlás feltételeit.”

Az etikusan működő és a fogyasztók védelmét kiemelten kezelő közvetlen értékesítő cégeket összefogó szervezet 1993 áprilisában jött létre. A DSA közlése szerint tagcégei kiemelten fontosnak tartják a jogszabályoknak megfelelő és etikus működést, ideértve a fogyasztók védelmét, valamint értékesítőik magas szintű kiszolgálását, megfelelő tájékoztatását, képzését.

A 26 éve alapított szakmai szövetség a brüsszeli székhelyű SELDIA (European Direct Selling Association) és a washingtoni székhelyű WFDSA (World Federation of Direct Selling Associations) szervezetnek is tagja. A DSA új vezetése továbbra is hangsúlyt helyez a nemzetközi együttműködésekre, tapasztalatcserére is.

A DSA-nak Magyarországon jelenleg 11 tagcége van: AMWAY Hungária Marketing Kft., Flavon Group Kereskedelmi Kft., Forever Living Products, LR Health & Beauty, HERBALIFE Hungary Kft., NeoLife International Kft., NU SKIN Enterprises Magyarország Kft., ORIFLAME Hungary Kft., SUNRIDER Hungary Kft., TIENS Hungary Kft. és a Zepter International Ungarn Kft.

További karrierhírek olvashatók a Media1 karrier rovatában.

Borító: Endrédi László, a DSA elnöke
Szóljon hozzá!