Rocker Rádió

Ezért nem tudják elérni a Rocker Rádiót

Technikai okok vannak a háttérben, de van megoldás, ha valaki továbbra is szeretné elérni az év elején indult netrádiót.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Sokan nem tudják elérni tegnap óta az idén indult internetes rádiót, a Rocker Rádiót, de mint kiderült, egy kényszerből végrehajtott szolgáltatóváltás áll ennek hátterében.

Kalácska Gábor, a Rocker Rádió alapítója arról tájékoztatta a Media1-et, hogy a rádiót új elérhetőségeken továbbra is hallgathatják hallgatói, de a régi címek a továbbiakban már nem élnek, azokon tehát hiába próbálkoznak a hallgatók.

A Rocker Rádió streaming adásának új közvetlen elérhetősége:

http://rockerradio.online/live.mp3

További elérhetőségek:

Kalácska Gábor elmondta: a rádiós applikációkban egyelőre folyamatban van a linkek cseréje.

A váltás okairól a Rocker Rádió tulajdonosa azt nyilatkozta:

„A folyamatos műszaki fejlesztés része volt a szerverszolgáltató cseréje, ám ezt nem ilyen hirtelen terveztük meglépni. Azonban kedd reggel az eddigi szolgáltatónk rendszere összeomlott, és miután délutánra sem normalizálódott a helyzet, úgy döntöttünk, jobb ha mihamarabb váltunk, lehetőleg azonnal. Számunkra legfontosabb a hallgatók magas szintű kiszolgálása, ebbe nem fér bele egy egész napos műsorszünet. Szerencsére a Diazol Hosting munkatársai percek alatt életre keltették új szerverünket, így már onnan szól a műsor. Célunk, hogy hosszú évekig magas minőségű műsort szolgáltassunk, ehhez találtunk most újabb partnert. Hallgatóink türelmét és megértését pedig nagyon köszönjük!”

A rádió elérhetőségei megtalálhatók a Facebook oldalán, valamint a honlapján, a rockerradio.online oldalon is.

A Rocker Rádiót idén év elején azután indította el Kalácska Gábor (a Rock FM egykori programigazgatója), hogy az NMHH Médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM fővárosi, FM 103,9 MHz-es frekvenciájára vonatkozó médiaszolgáltatási jogosultságát, ami miatt a Sláger FM-et működtető Tematic Media Group a Sláger FM megmentése érdekében felvásárolta az egyébként súlyos anyagi gondjai miatt bezárásra váró Rock FM-et, és a Sláger FM-et a Rock frekvenciájára, az FM 95,8 MHz-re költöztette át, a Rock FM pedig megszűnt. Kalácska a Rock FM megszűnése után maradt űrt szerette volna betölteni egy internetes rockrádió elindításával.

További, a rádiós világgal kapcsolatos híreket találnak a Media1 rádió rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Budai László, Hankiss Ágnes, Szadai Károly és Meszleny László, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának újonnan megválasztott tagjai (b-j) leteszik esküjüket az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. december 10-én.

Kínosan indított a 9 évre megválasztott új Médiatanács-tag

Az hagyján, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának egyik új, Fidesz-delegált tagjának a parlamenti eskütételre sem sikerült megfelelően elsajátítania a szervezet nevét, de még megismételnie sem sikerült az előolvasott szöveget.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!