fbpx
Rocker Rádió

Ezért nem tudják elérni a Rocker Rádiót

Technikai okok vannak a háttérben, de van megoldás, ha valaki továbbra is szeretné elérni az év elején indult netrádiót.

Sokan nem tudják elérni tegnap óta az idén indult internetes rádiót, a Rocker Rádiót, de mint kiderült, egy kényszerből végrehajtott szolgáltatóváltás áll ennek hátterében.

Kalácska Gábor, a Rocker Rádió alapítója arról tájékoztatta a Media1-et, hogy a rádiót új elérhetőségeken továbbra is hallgathatják hallgatói, de a régi címek a továbbiakban már nem élnek, azokon tehát hiába próbálkoznak a hallgatók.

A Rocker Rádió streaming adásának új közvetlen elérhetősége:

http://rockerradio.online/live.mp3

További elérhetőségek:

Kalácska Gábor elmondta: a rádiós applikációkban egyelőre folyamatban van a linkek cseréje.

A váltás okairól a Rocker Rádió tulajdonosa azt nyilatkozta:

„A folyamatos műszaki fejlesztés része volt a szerverszolgáltató cseréje, ám ezt nem ilyen hirtelen terveztük meglépni. Azonban kedd reggel az eddigi szolgáltatónk rendszere összeomlott, és miután délutánra sem normalizálódott a helyzet, úgy döntöttünk, jobb ha mihamarabb váltunk, lehetőleg azonnal. Számunkra legfontosabb a hallgatók magas szintű kiszolgálása, ebbe nem fér bele egy egész napos műsorszünet. Szerencsére a Diazol Hosting munkatársai percek alatt életre keltették új szerverünket, így már onnan szól a műsor. Célunk, hogy hosszú évekig magas minőségű műsort szolgáltassunk, ehhez találtunk most újabb partnert. Hallgatóink türelmét és megértését pedig nagyon köszönjük!”

A rádió elérhetőségei megtalálhatók a Facebook oldalán, valamint a honlapján, a rockerradio.online oldalon is.

A Rocker Rádiót idén év elején azután indította el Kalácska Gábor (a Rock FM egykori programigazgatója), hogy az NMHH Médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM fővárosi, FM 103,9 MHz-es frekvenciájára vonatkozó médiaszolgáltatási jogosultságát, ami miatt a Sláger FM-et működtető Tematic Media Group a Sláger FM megmentése érdekében felvásárolta az egyébként súlyos anyagi gondjai miatt bezárásra váró Rock FM-et, és a Sláger FM-et a Rock frekvenciájára, az FM 95,8 MHz-re költöztette át, a Rock FM pedig megszűnt. Kalácska a Rock FM megszűnése után maradt űrt szerette volna betölteni egy internetes rockrádió elindításával.

További, a rádiós világgal kapcsolatos híreket találnak a Media1 rádió rovatában.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások