Music FM

Keresztbe tett az időjárás a Music FM lemezlovasainak

Úgy volt, hogy „feltámad” a Music FM, még ha csak az éteren kívül is, a Lupán. Az időjárás miatt azonban végül a nyitóhétvégén némák maradnak a hangszórók. A Music FM és lemezlovasainak rajongóinak van azonban egy jó hírünk.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Bár nem az éterben, hanem „offline”, illetve csak viszonylag rövid időre, de az volt a terv, hogy megtörik a Music FM idén év eleji elnémítása után maradt csöndet a rádió műsorának, a Musickillersnek az egykori lemezlovasai. A Musickillers stábjának tagjai léptek volna fel a Lupán, ahol az ő zenéjükkel nyitották volna meg az új szekciót, a Takarék Beachet.

Ma este Jován, szombaton DAnny L és Antonyo, vasárnap pedig Lauer gondoskodott volna arról, hogy emlékezetes legyen a naplemente party, illetve rádiós frekvencia híján is jól érezzék magukat az egykori hallgatók és a többi arra járó érdeklődő.

Azonban csakúgy mint annak idején a Médiatanáccsal, ezúttal nem volt szerencséjük az időjárással sem, és az időjárási körülményekre tekintettel végül a szervezők néhány órával a kezdés előtt kénytelenek voltak lemondani a Takarék Beach Opening Weekend elnevezésű programot.

A Music FM és a lemezlovasok rajongói számára azonban jó hír lehet, hogy egy programsorozatról van szó, így ha az időjárás kegyes lesz, megtartják az eseményt a jövő hétvégén, sőt minden nyári hétvégére hasonló szórakozást ígérnek a helyszínre.

A Music FM idén február elején némult el, miután az üzemeltető cég médiaszolgáltatási jogosultságát az NMHH Médiatanács nem volt hajlandó meghosszabbítani.

Bár a Music FM vezetősége emiatt nagyon szerette volna átköltöztetni egy másik FM hullámsávra a rádiót, ám a kísérletek egyelőre sikertelennek bizonyultak, mivel a Médiatanács nem írt ki pályázatot a 89,5 MHz-es hullámsáv hasznosítására, ami azóta is parlagon hever. A Music FM próbálkozott ugyan egy működő budapesti rádió, a Broadway Rádió megvásárlásával is, de már erre sincs esély, mivel végül a Broadway frekvenciáját az ATV és a Hit Gyülekezete közeléből szerezték meg, akik Spirit FM néven szeretnék megújítani a belvárosi rádiót. A Music FM rádió stábjából mostanra többen elhelyezkedtek, a műsorvezetők közül például István Dániel a Manna FM-hez igazolt, Juhász Gergely a Rádió 1-hez.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti