fbpx
Music FM

Keresztbe tett az időjárás a Music FM lemezlovasainak

Úgy volt, hogy „feltámad” a Music FM, még ha csak az éteren kívül is, a Lupán. Az időjárás miatt azonban végül a nyitóhétvégén némák maradnak a hangszórók. A Music FM és lemezlovasainak rajongóinak van azonban egy jó hírünk.

Bár nem az éterben, hanem „offline”, illetve csak viszonylag rövid időre, de az volt a terv, hogy megtörik a Music FM idén év eleji elnémítása után maradt csöndet a rádió műsorának, a Musickillersnek az egykori lemezlovasai. A Musickillers stábjának tagjai léptek volna fel a Lupán, ahol az ő zenéjükkel nyitották volna meg az új szekciót, a Takarék Beachet.

Ma este Jován, szombaton DAnny L és Antonyo, vasárnap pedig Lauer gondoskodott volna arról, hogy emlékezetes legyen a naplemente party, illetve rádiós frekvencia híján is jól érezzék magukat az egykori hallgatók és a többi arra járó érdeklődő.

Azonban csakúgy mint annak idején a Médiatanáccsal, ezúttal nem volt szerencséjük az időjárással sem, és az időjárási körülményekre tekintettel végül a szervezők néhány órával a kezdés előtt kénytelenek voltak lemondani a Takarék Beach Opening Weekend elnevezésű programot.

A Music FM és a lemezlovasok rajongói számára azonban jó hír lehet, hogy egy programsorozatról van szó, így ha az időjárás kegyes lesz, megtartják az eseményt a jövő hétvégén, sőt minden nyári hétvégére hasonló szórakozást ígérnek a helyszínre.

A Music FM idén február elején némult el, miután az üzemeltető cég médiaszolgáltatási jogosultságát az NMHH Médiatanács nem volt hajlandó meghosszabbítani.

Bár a Music FM vezetősége emiatt nagyon szerette volna átköltöztetni egy másik FM hullámsávra a rádiót, ám a kísérletek egyelőre sikertelennek bizonyultak, mivel a Médiatanács nem írt ki pályázatot a 89,5 MHz-es hullámsáv hasznosítására, ami azóta is parlagon hever. A Music FM próbálkozott ugyan egy működő budapesti rádió, a Broadway Rádió megvásárlásával is, de már erre sincs esély, mivel végül a Broadway frekvenciáját az ATV és a Hit Gyülekezete közeléből szerezték meg, akik Spirit FM néven szeretnék megújítani a belvárosi rádiót. A Music FM rádió stábjából mostanra többen elhelyezkedtek, a műsorvezetők közül például István Dániel a Manna FM-hez igazolt, Juhász Gergely a Rádió 1-hez.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások