fbpx
Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba, a Válság112 alapítói

Válság112: Az MPRSZ elnöke és a Kreatív egykori főszerkesztője közös vállalkozást indított

Válságtanácsadással és kríziskezeléssel foglalkozó céget hozott létre Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba.

Válság112 néven közös vállalkozást indított Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba, értesült a Media1 Lakatos Zsófiától.

A két közismert szakember új cége, a Válság112 kríziskezeléssel foglalkozik.

„A vállalatvezetők sora bízik abban, hogy velünk nem történhet rossz. A válság messze kerüli őket; a sors csak azt bünteti, aki okot ad rá. Tévednek. Mert a válság, vagyis a megszokottól jelentősen eltérő esemény, körülmény vagy folyamat, része a vállalati életnek, része a vezetői létnek” – vallja a két szakember.

Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba szerint az okos vállalatok nem ringatják magukat abban a tévhitben, hogy velük nem történhet baj, hanem békeidőben profi szakemberekkel készülnek fel az összes lehetséges krízishelyzetre. Úgy gondolják, a válságterv készítése, a sémák megalkotása, a támogatók megtalálása, a rendszeres válságkezelő tréningek és a szükség esetén mozgósítható szakemberek összegyűjtése nem felesleges luxus, hanem befektetés a vállalat jövőjébe. Krízis estén a vállalat jövője múlhat azon, hogy mennyire professzionálisan, gyorsan és hatékonyan kezeli a helyzetet.

Lakatos Zsófia kríziskommunikációs szakértő, az Emerald PR tulajdonosa, a Magyar PR Szövetség elnöke. Korábban hét évig vezette a Hill+Knowlton Kft-t, de korábban, még pályája kezdetén az RTL Híradó és az Akták című oknyomozó műsor riportereként is dolgozott.

Iglódi Csaba vezetői tanácsadó. Évtizedet meghaladó újságírói és lapkiadói feladatait követően kommunikációs ügynökségek tulajdonosa és szakmai vezetője volt. A Your Way Consulting tulajdonosa. Iglódi évekkel ezelőtt a Kreatív című kommunikációs szaklap főszerkesztője volt.

A két szakember az elmúlt évtizedekben is a legnagyobb nemzetközi és magyar vállalatok kríziskezelését és kríziskommunikációját végezte, most annyi változik, hogy ezt immáron közös márkanév alatt, együttműködve teszik majd.

Borító: Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba, a Válság112 alapítói. Fotó: Köő Adrienn
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások