Rádió 1

A Rádió 1-nél folytatja a Music FM volt műsorvezetője, Juhász Gergely

Juhász Gergely, a februárban elnémított Music FM műsorvezetője már munkába is állt.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Rádió 1 műsorvezetőjeként folytatja ezután karrierjét Juhász Gergely, a néhány hónapja , elnémított Music FM egykori munkatársa, értesült a Media1.

Juhász Gergely az éjszakai műsorsávban már hallható is volt szombaton, ahogy az alábbi felvétel is igazolja.

 

Juhász Gergely 1997 óta dolgozik rádiósként. Juhász Gergely rádiós pályafutása kezdetén, még diákként a Rádió 47-nél kezdett, majd az érettségi után Békéscsabán rádiózott, innen áthívták az akkori budapesti Rádió 1-hez, majd később a Roxy Rádióhoz vezetett az útja. Karrierje során két és fél évet töltött a néhai Sláger Rádiónál, ahol ő volt a délutáni sáv műsorvezetője, majd a VIVA és az MTV csatornák zenei részlegét vezette. Dolgozott a Juventus Rádiónál és az országos Neo FM-nél is. 2013-tól főszerkesztő-műsorvezetője volt a Music Killersnek. 2017-től zenei vezető volt a Music FM-nél.

A Music FM idén február 7-én némult el, miután az NMHH Médiatanácsa tavaly úgy döntött, nem hosszabbítja meg a rádiót működtető Prodo Voice Zrt. műsorszolgáltatási jogosultságát, ami után dühös hallgatói megjegyzések árasztották el az NMHH oldalát.

A Médiatanács esélyt sem akart adni a rádió üzemeltetőjének, hogy folytathassa működését, legalábbis erre utal, hogy az NMHH inkább ki sem írt pályázatot a 89,5 MHz-es értékes rádiós frekvencia hasznosítására, lemondva ezzel jelentős állami bevételekről is. Az értékes hullámsáv azóta is kihasználatlan.

István Dániel is visszatér az éterbe

A Media1 információi szerint István Dániel, a Music FM Önindító című műsorának műsorvezetője hétfőtől újra hallható lesz rádióban, méghozzá a Manna FM-en. Erről bővebben itt írtunk.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!