fbpx
Éry-Kovács Zsanna

Fiatal színésznő váltja Pataki Zitát a megújuló Az Év Hotele című műsorban

Tartalmi újítások is lesznek a vasárnaptól már megújult formában jelentkező RTL-es műsorban. Pataki Zita sem marad műsor nélkül.

Vasárnaptól egy fiatal színésznő, Éry-Kovács Zsanna vezeti az RTL Klub csatornára immáron harmadik évaddal visszatérő Az Év Hotele című műsort, melynek eddig Pataki Zita volt a műsorvezetője. A Media1-nek Bányi Gábor, a műsort gyártó Interakció Produkció Kft. főszerkesztője is megerősítette a változást.

A főszerkesztő elmondta: Pataki Zita ezután is látható lesz az Interakció Produkció egy másik, szintén az RTL Klubon sugárzott műsorában, az Itthon Nyaralunk – Hajdúszoboszlói Nyárban, ami idén júliustól tér vissza az RTL Klubra. Ez utóbbi egy heti turisztikai magazinműsor, körülbelül 25 percben, mely Hajdúszoboszló és környékével foglalkozik  programajánló jelleggel. A műsorban helyi érdekességeket, izgalmas személyeket is bemutatnak, és olyan ismert emberek is a műsor vendégei lesznek, akik kötődnek a városhoz.

Az Év Hotele új műsorvezetője, a Pataki Zitát váltó Éry-Kovács Zsanna sok nyíregyházi, színházba járónak lehet ismerős, hiszen hosszú éveken át a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban játszott, de később honvágyának is engedve Nyíregyházáról Budapestre, a szülővárosába költözött vissza.

Éry-Kovács Zsanna egyébként az elmúlt időszakban különböző tévésorozatokban is látható volt, többek között az RTL Klub nézői számára is ismerős lehet a Tanár című sorozat egyik epizódjából.

Bányi Gábor főszerkesztő a Media1-nek elmondta azt is, hogy Az Év Hotele című műsorban idén 40 szálloda száll majd harcba Az Év Hotele elismerésért. A díjat, melyet a produkció megújít, közönségszavazással ítélik oda, és a nézők maguk is különböző értékes heti nyereményeket kaphatnak a szavazásért, valamint az évad végén egy fődíjat is kaphatnak a közönségszavazásban résztvevők. A műsorban a 40 hazai szállodát különböző személyek próbálják ki, és mondanak véleményt. A szállodák a bemutatása mellett ezúttal szakértők segítségével szó esik majd a hazai turizmus aktuális trendjeiről is. Néhány más tartalmi újdonsággal is készülnek, de erről majd a műsorból értesülhetnek a nézők.

Az Év Hotele új évadának első része vasárnap 12:45-kor lesz képernyőn.

Kiemelt kép: Éry-Kovács Zsanna
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások