fbpx
Éry-Kovács Zsanna

Fiatal színésznő váltja Pataki Zitát a megújuló Az Év Hotele című műsorban

Tartalmi újítások is lesznek a vasárnaptól már megújult formában jelentkező RTL-es műsorban. Pataki Zita sem marad műsor nélkül.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Vasárnaptól egy fiatal színésznő, Éry-Kovács Zsanna vezeti az RTL Klub csatornára immáron harmadik évaddal visszatérő Az Év Hotele című műsort, melynek eddig Pataki Zita volt a műsorvezetője. A Media1-nek Bányi Gábor, a műsort gyártó Interakció Produkció Kft. főszerkesztője is megerősítette a változást.

A főszerkesztő elmondta: Pataki Zita ezután is látható lesz az Interakció Produkció egy másik, szintén az RTL Klubon sugárzott műsorában, az Itthon Nyaralunk – Hajdúszoboszlói Nyárban, ami idén júliustól tér vissza az RTL Klubra. Ez utóbbi egy heti turisztikai magazinműsor, körülbelül 25 percben, mely Hajdúszoboszló és környékével foglalkozik  programajánló jelleggel. A műsorban helyi érdekességeket, izgalmas személyeket is bemutatnak, és olyan ismert emberek is a műsor vendégei lesznek, akik kötődnek a városhoz.

Az Év Hotele új műsorvezetője, a Pataki Zitát váltó Éry-Kovács Zsanna sok nyíregyházi, színházba járónak lehet ismerős, hiszen hosszú éveken át a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban játszott, de később honvágyának is engedve Nyíregyházáról Budapestre, a szülővárosába költözött vissza.

Éry-Kovács Zsanna egyébként az elmúlt időszakban különböző tévésorozatokban is látható volt, többek között az RTL Klub nézői számára is ismerős lehet a Tanár című sorozat egyik epizódjából.

Bányi Gábor főszerkesztő a Media1-nek elmondta azt is, hogy Az Év Hotele című műsorban idén 40 szálloda száll majd harcba Az Év Hotele elismerésért. A díjat, melyet a produkció megújít, közönségszavazással ítélik oda, és a nézők maguk is különböző értékes heti nyereményeket kaphatnak a szavazásért, valamint az évad végén egy fődíjat is kaphatnak a közönségszavazásban résztvevők. A műsorban a 40 hazai szállodát különböző személyek próbálják ki, és mondanak véleményt. A szállodák a bemutatása mellett ezúttal szakértők segítségével szó esik majd a hazai turizmus aktuális trendjeiről is. Néhány más tartalmi újdonsággal is készülnek, de erről majd a műsorból értesülhetnek a nézők.

Az Év Hotele új évadának első része vasárnap 12:45-kor lesz képernyőn.

Kiemelt kép: Éry-Kovács Zsanna
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások