Madárka, Calikus: Burak Özcivit és Fahriye Evcen főszereplésével

Új sorozat a TV2-n, jön a Madárka

A Madárka holnap lesz látható először, közvetlenül a Tények előtt kerül adásba.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Burak Özcivit és Fahriye Evcen főszereplésével május 16-án, közvetlenül a Tények előtt egy új, török sorozat indul a TV2-n Madárka címmel.

A széria eredetileg Calikusu címmel volt képernyőn Törökországban, nagy sikerrel futott, ezért a TV2-nél arra számítanak, hogy a Madárka itthon is hasonló eredményeket produkál majd.

A sorozat Resat Nuri Güntekin török író 1922-ben megjelent regénye alapján készült. A történet egy fiatal, törékeny tanítónőről, Feridéről szól, akit Madárkának becéznek, és aki korán elvesztette az édesanyját, ezért a nagynénje nevelte fel a saját gyermekeivel együtt. Feride és unokabátyja, Kamran civódása gyerekkoruk óta végigkíséri kapcsolatukat. Nem tudják azonban, hogy a sors talán pont emiatt közös jövőt szánt nekik.

Érdekesség, hogy a 2013-ben készült sorozat címszereplőjét alakító Fahriye Evcen itt találkozott először Burak Özcivittel, a férfimodellből lett sorozatszínésszel (akit a Szulejmánból is ismerhetünk), majd a nézők szeme láttára bontakozott ki a forgatáson a szerelmük, ami azóta is összeköti őket, álompárként emlegetik őket. Törökországban, 2018-ban kötöttek házasságot és Fahriye néhány hete adott életet első gyermeküknek. Kisfiuk, Karan első fotóira már óriási licitálás is indult a török lappiacon.

A két főszereplő magyar hangja Fehér Tibor és Györfi Anna lesz, de szinkronhang lett Kőszegi Ákos, Detre Annamária, Ullmann Mónika, Zámbori Soma, Ember Márk, Simon Kornél, Sáfár Anikó és Vándor Éva is.

A TV2 egyébként nem csak vásárol sorozatot, hanem egy saját gyártású, új sorozaton is dolgozik, aminek a címe Mintaapák lesz. A Mintaapák napi sorozat lesz.

Szóljon hozzá!