fbpx
Blikk Talk!

Átalakultak a Blikk Esték, itt a Blikk Talk

A Blikk élőben, az interneten is sugározva vitatja meg azt, amiről szerinte az ország beszél. Az első Blikk Talk! közvetítésben például a közelgő európai parlamenti választásokról esett szó.

Blikk Talk! néven folytatja ezután közéleti tematikájú közönségtalálkozóit és élő bejelentkezéseit a Blikk, hogy még közelebb vigye olvasóihoz a közérdeklődés homlokterében álló aktualitásokat. Ezekben a napokban például az európai parlamenti választásokról ütköztetik a véleményeket, de később lifestyle jellegű beszélgetések is várhatók.

A Blikk Talk! a korábban bevezetett Blikk Esték vitaest-sorozatból nőtte ki magát. A témák és formátumok körét kiterjesztik: a jövőben a Blikk még gyakrabban jelentkezik majd élő stúdióbeszélgetésekkel és ingyenesen látogatható, nyilvános eszmecserékkel, nem csupán közéleti aktualitások kapcsán, de akár könnyedebb, életmód jellegű témákban is.

A Blik Talk!-kal a márka célja az, hogy még interaktívabb kapcsolatot építsen ki olvasóközönségével és követőtáborával. Online szavazásaival, közösségi platformokon közvetített live streamjeivel és videóival olyan formátumokat kínál, amelyeket a tipikus mai hírfogyasztó elvár tőle.

Az első, május 7-i Blikk Talk! a közelgő európai parlamenti választások kimeneteléről ütköztetett szakértői véleményeket Ceglédi Zoltán és Mráz Ágoston Sámuel politikai elemzők részvételével. A vitát a Blikk élőben közvetítette, a közösségi oldalán közzétett felvételt azóta mintegy 11 ezren látták.

A sorozat a napokban folytatódik: május 10-én déli 12 órai kezdettel Ujhelyi István európai parlamenti képviselőt látják vendégül a Blikk stúdiójában, május 15-én 13 órától pedig Deutsch Tamással beszélgetnek. Az élő adások a blikk.hu-n és a lap Facebook oldalán követhetők.

A május 7-8-i Media Hungary konferencián szakmai közönség előtt is bemutatkozott a Blikk Talk!. A siófoki rendezvényen Mészáros Antónia, Palik László és Bárdos András mesélt arról, hogy milyen az élet az aktív televíziózáson túl.

A Blikk Talk! újabb érdekes beszélgetésekkel folytatódik az év során, addig a korábbi felvételek érhetők el az alábbi internetcímen: https://www.blikk.hu/blikk-talk

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások