fbpx
Ázsia Expressz

Módosul az Ázsia Expressz forgatókönyve

A Srí Lankán a stábot ért támadás miatt új helyszínre kellett átvinni a TV2 utazós reality-jének stábját, ráadásul a forgatás is elhúzódott.

Mi is beszámoltunk róla korábban, hogy inzultus érte a TV2 Ázsia Expressz című utazós reality-jének stábját Srí Lankán. Még a súlyos robbantássorozat előtt, április első felében történt, hogy a műsor két férfi szereplője, Bereczki Krisztián és Bohos Kornél hagyományos női esküvői öltözetet viselt, amit a helyiek a vallásuk meggyalázásának tartottak. Olyannyira nagy felháborodást váltott ki ez a jelenet a helyiek körében, hogy emiatt majdnem meglincselték a két szereplőt, illetve a stáb egyes tagjait, sőt le is kellett törölni a jelenet egy részét.

A nagy felháborodást kiváltó jelenet miatt hatósági eljárás is indult a stáb ellen. A friss fejlemény most az, hogy Blikk értesülése szerint a hatósági eljárás olyannyira elhúzódott, hogy végül a stáb gyors megoldásra kényszerült. Így a végén hamarabb átmentek Indiába, majd miután pótolni kellett a kiesett versenynapokat, egy plusz helyszínre, Thaiföldre mentek át.

A TV2 sajtóosztálya is megerősítette az információt, hogy az eredeti tervben nem szereplő országba ment át a stáb. Azt nyilatkozták a bulvárnapilapnak, hogy az eredeti forgatási helyszínek között valóban nem szerepelt Thaiföld, ahová pár napja érkeztek meg.

A változtatások miatt körülbelül 10 nappal tartanak tovább a forgatások, ami nyilván a forgatási költségeket is megdobja majd.

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások