Ázsia Expressz

Módosul az Ázsia Expressz forgatókönyve

A Srí Lankán a stábot ért támadás miatt új helyszínre kellett átvinni a TV2 utazós reality-jének stábját, ráadásul a forgatás is elhúzódott.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mi is beszámoltunk róla korábban, hogy inzultus érte a TV2 Ázsia Expressz című utazós reality-jének stábját Srí Lankán. Még a súlyos robbantássorozat előtt, április első felében történt, hogy a műsor két férfi szereplője, Bereczki Krisztián és Bohos Kornél hagyományos női esküvői öltözetet viselt, amit a helyiek a vallásuk meggyalázásának tartottak. Olyannyira nagy felháborodást váltott ki ez a jelenet a helyiek körében, hogy emiatt majdnem meglincselték a két szereplőt, illetve a stáb egyes tagjait, sőt le is kellett törölni a jelenet egy részét.

A nagy felháborodást kiváltó jelenet miatt hatósági eljárás is indult a stáb ellen. A friss fejlemény most az, hogy Blikk értesülése szerint a hatósági eljárás olyannyira elhúzódott, hogy végül a stáb gyors megoldásra kényszerült. Így a végén hamarabb átmentek Indiába, majd miután pótolni kellett a kiesett versenynapokat, egy plusz helyszínre, Thaiföldre mentek át.

A TV2 sajtóosztálya is megerősítette az információt, hogy az eredeti tervben nem szereplő országba ment át a stáb. Azt nyilatkozták a bulvárnapilapnak, hogy az eredeti forgatási helyszínek között valóban nem szerepelt Thaiföld, ahová pár napja érkeztek meg.

A változtatások miatt körülbelül 10 nappal tartanak tovább a forgatások, ami nyilván a forgatási költségeket is megdobja majd.

 

Szóljon hozzá!

Meghamisított Orbán-interjú 2016 decemberében

Az 1950-es éveket idézi F. Gábor szerint, ahogyan őt elítélték az Orbán-interjú állítólagos megváltoztatásáért

Folytatódik F. Gábor újságíró évek óta tartó kálváriája a 2016 decemberében jelentős változtatásokkal megjelent, megbütykölt Orbán-interjú ügyében. Noha korábban az újságíró számos, az ennek elkövetésével őt vádoló ügyészség állításának hitelességét megkérdőjelező ellentmondásra világított rá, ma a bíróság még súlyosbította is a végig az ártatlanságát hangoztató, az elkövetés tényét megkérdőjelező médiamunkás büntetését, amit a miniszterelnöki interjú állítólagos megváltoztatásáért kapott. F. Gábor a Media1-nek elmondta, mit gondol erről az egész ügyről, és azt jelezte: a Kúriához fordul az 1950-es éveket idéző eljárás miatt.

koronavírus, maszk, covid-19

Kizökkentette a rutinból a karantén a kommunikációs szakmát

Jól vették a járvány kommunikációs kihívásait a magyar vállalatok a kommunikációs szakma megítélése szerint. A szakemberek úgy látják: a járvány „érdekes és újszerű” feladatokat hozott, hatékonyabb, kreatívabb lett a vállalati kommunikáció ebben az időszakban. Nyilvánvalóvá vált emellett, hogy a belső kommunikációt nem lehet elhanyagolni – derül ki az Uniomedia kommunikációs ügynökség és a Media1 hírportál közös kutatásából.