fbpx
X-Faktor

Változások az X-Faktor mentorházban

Radics Gigi már biztosan távozik, de nagy eséllyel más mentor vagy mentorok személye is változni fog.

Távozik az X-Faktor egyik mentora, Radics Gigi – írta meg elsőként a Blikk. Az énekes azért döntött így, mert saját szavai alapján szerette ugyan az RTL Klub zenei tehetségkutatóját, de szeretne saját zenei karrierjére koncentrálni.

Radics Gigi arról beszélt a lapnak, hogy az elmúlt időszakban a mentorkodás sok idejét elvette, így pedig a saját pályáját háttérbe kellett szorítania, több felkérést is visszautasított miatt.

X-Faktor mentorok, Gáspár Laci, Radics Gigi, ByeAlex és Puskás Peti, valamint a műsorvezető, Kiss Ramóna az RTL Klub Reggeli című műsorában. Fotó: RTL sajtószoba
X-Faktor mentorok, Gáspár Laci (balra), Radics Gigi, ByeAlex és Puskás Peti, valamint középen a műsorvezető, Kiss Ramóna az RTL Klub Reggeli című műsorában. Fotó: RTL sajtószoba

Radics Gigi azt mondta a bulvárnapilapnak, hogy már a tavalyi döntő után úgy érezte, lezárult egy korszak az életében.

„Örülök, hogy anno belevágtam, viszont a saját bőrömön tapasztaltam, mekkora felelősséggel is jár. Megcsináltam, közben érzelmileg felnőttem, keményen beleálltam vitákba, döntéseket hoztam, ami miatt kaptam hideget és meleget is, de vállaltam”

– jelentette ki.

Hozzátette, hogy a műsor azért is jó volt a számára, mert volt egy kialakult kép róla korábban – egy estélyi ruhás, 15 éves díva – és szerette volna megmutatni, milyen nővé vált az elmúlt években, ami szerinte sikerült.

Más változás is lesz Radics Gigin kívül az X-Faktor mentorai között

Az RTL Klub elfogadta Radics Gigi döntését, sőt már keresik az utódját.

Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere azt nyilatkozta, hogy az idei évben az énekes már a tárgyalások elején jelezte, hogy szeretne a saját karrierjére koncentrálni. Ezt megértik és támogatják – tette hozzá a kreatív producer.

Az elmúlt két évadban Radics Gigi mellett egyébként Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti alkotta az X-Faktor mentorcsapatát. A Blikk úgy tudja, elképzelhető, hogy más változás is lehet a mentorházban. Ezt a műsor kreatív producere is megerősítette, de azt mondta, nem szeretne előreszaladni, hiszen jelenleg a szerkesztői meghallgatások zajlanak, és még várják a jelentkezőket, akik érzik magukban azt a bizonyos X-Faktort.

A Media1-nek az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatóságán is megerősítették, hogy más változás is várható a mentorok kapcsán Radics Gigin kívül. Konkrét nevet tőlük sem sikerült megtudnunk.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások