vitorlázás magazin

Megújult a Vitorlázás magazin

A magazin ma jelentette be a megújulását.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Új, modernebb, látványosabb dizájnt kapott a megújulás során a Vitorlázás magazin című hajós kiadvány, melyet a fideszes médiaholding, a Közép Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) alá tartozó Mediaworks jelentet meg.

Nem csak a betűtípust, a tördelést és a logót, vagyis az arculatot cserélték le, de kibővül a Vitorlázás magazin terjedelme is, illetve új témák is vannak a most megjelent lapban, derül ki az újság honlapjáról.

Itt azt írják, a megújulást hónapokon át készítették elő. Azt ígérik, hogy a jövőben még többet foglalkoznak majd a lapban emberi történetekkel, drámákkal, teljesítményekkel, a korábbinál részletesebb háttérelemzésekkel, valamint izgalmas beszámolókkal. Ennek jegyében a szakmai cikkek mellett könnyedebb, érdekes és szórakoztató írásokkal is szolgálnak, amelyek még közelebb hozhatják a vitorlázás világát az olvasókhoz.

A megújulást online és print reklámokból, tévészpotokból, pr-cikkekből és közösségi médiás megjelenésekből álló kommunikációs kampány is kíséri majd.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt

Megvan az EU engedélye: A Vodafone pár napon belül a UPC tulajdonosa lehet

A mai napon az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone Csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is. Az ügylet napokon belül megvalósulhat a Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország közös működésével.

Netflix Caspar Camille, Unsplash

Nagyot csökkent a Netflix népszerűsége Amerikában

Nyolc év után először visszaesett az amerikai Netflix-előfizetők száma, az országhatáron kívül pedig nem a vártnak megfelelő ütemben bővült a Netflix előfizetői tábora. Az üzleti eredmények tekintetében is visszaesés látszik, miközben nő a verseny. Nem csoda, hogy ezt a tőzsdén a befektetők is rosszul fogadták.

MOL Bubi pontok és a szabad kapacitás a Google Térképen fotó: képernyőkép / Media1.hu

Újdonság a Google Térképen

Ezentúl a MOL Bubi közösségi kerékpárkölcsönzőkben elérhető szabad biciklik száma is látszik az internetes keresőóriás térképén.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!