vitorlázás magazin

Megújult a Vitorlázás magazin

A magazin ma jelentette be a megújulását.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Új, modernebb, látványosabb dizájnt kapott a megújulás során a Vitorlázás magazin című hajós kiadvány, melyet a fideszes médiaholding, a Közép Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) alá tartozó Mediaworks jelentet meg.

Nem csak a betűtípust, a tördelést és a logót, vagyis az arculatot cserélték le, de kibővül a Vitorlázás magazin terjedelme is, illetve új témák is vannak a most megjelent lapban, derül ki az újság honlapjáról.

Itt azt írják, a megújulást hónapokon át készítették elő. Azt ígérik, hogy a jövőben még többet foglalkoznak majd a lapban emberi történetekkel, drámákkal, teljesítményekkel, a korábbinál részletesebb háttérelemzésekkel, valamint izgalmas beszámolókkal. Ennek jegyében a szakmai cikkek mellett könnyedebb, érdekes és szórakoztató írásokkal is szolgálnak, amelyek még közelebb hozhatják a vitorlázás világát az olvasókhoz.

A megújulást online és print reklámokból, tévészpotokból, pr-cikkekből és közösségi médiás megjelenésekből álló kommunikációs kampány is kíséri majd.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!