fbpx
Sebestyén Balázs, az RTL Klub műsorvezetője. Fotó: RTL sajtószoba

Sebestyén Balázs és Istenes Bence a neten erősít

Az RTL Klub két műsorvezetője már alá is írt egy szerződést a YouTube csatornák építésével és menedzselésével foglalkozó médiacéggel.

Fontos döntést hozott meg nemrégiben Istenes Bence és Sebestyén Balázs. Az RTL Klub két műsorvezetője ugyanis szerződést írt alá a Special Effects Media céggel. A szerződés alapján ez a cég menedzseli ezentúl Sebestyén Balázs Facebook és Instagram, valamint Istenes Bence YouTube felületeinek fejlesztését, illetve kezébe veszi a cég a reklámértékesítést is a felületeken.

  • Sebestyén Balázs Facebookon 450 ezer követővel rendelkezik, emellett egy csaknem 200 ezer követős saját Instagram oldalt is üzemeltet.
  • Istenes Bencének a magyar és németországi televíziós karrierje mellett még egy 400 ezer követővel rendelkező Instagram oldal,  és egy népszerű YouTube csatorna felépítésére is maradt energiája. Ezektől azt remélik, hogy a YouTube specialista cég segítségével további lendületet kaphatnak.
Istenes Bencét köszönti a Special Effects Media az Instán
Istenes Bencét köszönti a Special Effects Media az Instán

Szabó Zsolt, a Special Effects Media vezérigazgatója a két tévés sztárral kötött szerződés kapcsán elmondta:

„A piaci igényekre válaszolva, igyekszünk olyan irányba is fejleszteni a portfóliónkat, amivel szélesebb célcsoportot tudunk lefedni és a minőségi tartalom gyártókkal közösen egy igazán színes és izgalmas kínálattal jelen lenni a hirdetői piacon. Ezekkel az együttműködésekkel még inkább a prémium irányba toljuk el portfóliónkat és az általunk kínált hirdetési megoldásokat.”

A Special Effects Mediához a két tévésen kívül olyan YouTube-sztárok tartoznak mint Dancsó Péter, Pamkutya, Viszkok Fruzsi, Unfield, Szalay Isti, FollowAnna. A cég több mint 100 YouTube csatornát menedzsel itthon és sikeres gyártású tartalmai is vannak, például a csaknem 200 ezer feliratkozóval rendelkező Szerinted? nevű YouTube csatorna is az övék.

Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások