fbpx
Neizer Anita, a PPH Media volt tartalomfejlesztési vezetője

Szabadúszó lett Neizer Anita, a Kreatív kiadójának tartalomfejlesztési vezetője

A PPH Media tartalomfejlesztési vezetője, a hvg.hu egykori főszerkesztője azt mondja, ez az életstílus jobban illik hozzá.

A Media1 információi szerint már nem Neizer Anita, a Kreatív, az Élelmiszer, a Tobacco, a Turizmus Trend Vendég&Hotel, a Gyártás Trend, a HR Power, az Üzlet&Pszichológia, a Starski és a HRPower kiadója, a PPH Media (Professional Publishing Hungary Kft.) tartalomfejlesztési vezetője. Neizer ugyanis úgy döntött, szabadúszó lesz.

Neizer Anita 2017 októberétől felelt a szaklapkiadó termékeinek tartalomfejlesztéseiért vezetőként. Neizer ekkor azt a Szigeti Pétert váltotta, aki nem sokkal korábban a Central Médiacsoporthoz tartozó 24.hu hírportál élére, Kustánczi Norbert helyére került.

A PPH Mediához tartozó kreativ.hu-n és a pphmedia.hu oldalon egyelőre nem látszik nyoma a változásnak, az impresszumban változatlanul Neizer Anitát jelölik meg tartalomfejlesztési vezetőnek, ám több forrásunk is megerősítette Neizer távozását. A változásra utal a szakember LinkedIn-oldala is, ahol a PPH-s vezetői pozícióját immáron lezártként mutatja. Neizer az ismerőseinek azt mondta, három helyre is dolgozik, illetve a Női Váltó című internetes lapot említette nekik ezek közül. Neizer Anita a nyilvános LinkedIn oldalán a Freelance Media Expert, azaz szabadúszó média szakértő szöveget szerepelteti jelenlegi pozíciójaként, egy szintén linkedines bejegyzésben pedig épp a napokban toborzott reklámértékesítő munkatársat a Női Váltóhoz.

Neizer: így jobb

A Media1 hétfőn reggel telefonon utolérte az érintettet is, aki megerősítette a változást. Elmondta, a PPH-val továbbra is megmarad a jó viszony, sőt különböző munkákra – immáron projekt alapon – most is visszafoglalkoztatja őt a PPH Media.

„Már kislányom születése után motoszkálni kezdett bennem a gondolat, hogy szabadúszónak kellene lennem, de azután megtalált a PPH egy vonzó ajánlattal. Az elmúlt időszakban azonban úgy éreztem, hogy úgy színes az élet, ha egyszerre több dologgal is foglalkozhatok, egyszerre vehetek részt átalakításban, projektvezetésben, menedzsmentfeladatokban és szövegírásban, szerkesztésben.  Csak ezért és nem másért döntöttem így. Most sok mindent csinálok. Gyerek mellett azért is jobb ez, mert én osztom be az időmet. A PPH-val is megmarad az együttműködés, különböző projekteken dolgozunk együtt tovább. Mellette pedig tanítok a METU-n, illetve valóban bekapcsolódtam a Női Váltó munkájába is. Aki egyébként szeretne velem dolgozni, megtalál.”

Hírszerző, hvg.hu, PPH Media, szabadúszás

Neizer Anita a Kreatív című marketingszakmai lap kiadójának vezetői pozíciója előtt a hvg.hu-nál dolgozott 2017 nyaráig. Neizer a hvg.hu-nál 2011-ben főszerkesztő-helyettesként kezdett, ahová a bezárt Hírszerző nevű portál főszerkesztő-helyettesi székéből érkezett. A hvg.hu-nál egy ideig főszerkesztőként vitte az oldalt, de szülési szabadsága után már nem tért vissza a céghez.

Az újságíró felsőfokú diplomáit a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (BKF), a mai Budapesti Metropolitan Egyetem kommunikáció-újságírás szakán, valamint a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) közgazdász szakán szerezte. Pályáját 2007-ben a FigyelőNET-nél, a mai 24.hu egyik előzményoldalánál kezdte. Korábban főként egészségpolitikai, gazdasági témákról írt.

A PPH Media egyébként a német Medical Tribune Verlagsgesellschaft mbH magyarországi leányvállalata. Az Opten céginformációs rendszerből származó adatok alapján a Professional Publishing Hungary Kft. 2017-ben 1,06 milliárd forint nettó értékesítési árbevételt és 140 millió forint nyereséget produkált adózás után, szóval szépen hasított a szaklapos cég a legutóbbi ismert pénzügyi évben.

Frissítés (2019.02.18. 11:27)

Időközben egy másik, a PPH Médiával kapcsolatos változás is kiderült. Vándor Ágnes ügyvezető igazgató ugyanis bejelentette, hogy átalakítják a médiavállalat turisztikai lapportfólióját. Ez két új kiadvány megjelenésével jár majd.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások