fbpx
A TV2 Pénzt vagy éveket! című játékának műsorvezetője, Kasza Tibi. fotó: TV2 sajtószoba

Visszahozza a TV2 a Pénzt vagy éveket

A házigazda ezúttal is Kasza Tibi lesz.

Március 4-től újra képernyőre kerül a TV2-n a Pénzt vagy éveket! című játékos vetélkedő. A műsorvezető ezúttal is Kasza Tibor lesz.

Az első új rész 21:30-tól lesz képernyőn, majd ezután mind este érkeznek majd új részek, melyben sztárpárosok teszik magukat próbára.

„Nagyon örülök, hogy folytatódik a műsor, hiszen az emberek éppen az egyszerűsége miatt imádták. Remélem, hogy az első és a második évad népszerűsége után is folytatódik a sikerszéria. Az eddigi legszórakoztatóbb epizódokkal várjuk majd a nézőket, zseniális párokkal, rengeteg humoros és izgalmas pillanattal. Hétköznap esténként, a közös tippelgetés jó alkalom lehet egy kis családi kikapcsolódásra”

– mondta el a műsorvezető.

A 10 millió forintos nyereményért a feladat változatlanul az, hogy ki kell találni a játékosok elé állított civil játékosok életkorát. Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk, a játék előrehaladtával pedig egyre nagyobb a tippelés tétje, így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint. A döntőben a megmaradt nyereményt viszont csak akkor vihetik haza, ha tökéletesen beletrafálnak az előttük álló hetedik ember életkorába.

Extra mankó lesz

A tippelés során továbbra is rendelkezésre állnak a már ismert segítségek, legyen az akár egy sláger, egy híresség fotója, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon szótlanul álló civil született. Idén azonban egy extra mankót is felhasználhatnak a párosok, ugyanis telitalálat eseten a következő játékostól plusz segítségként kérdezhetnek hármat, amire a játékos, a barkochbához hasonlóan, csak igen, nem és nem tudom válaszokat adhat.

A műsorban feltűnik majd többek között Stohl András és lánya, Rebeka, Gesztesi Károly és Pintér Tibor, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, Tóth Vera és Nagy Sándor, Hódi Pamela és párja, Tóth Bence.

Kiemelt kép: A TV2 Pénzt vagy éveket! című játékának díszleteiben a műsorvezető, Kasza Tibi. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások