rádió

Marad a 90.9 Jazzy Rádió

Aláírták a budapesti rádió hatósági szerződését, így további 7 évig az éterben maradhat a jazzt sugárzó rádió.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Aláírták a 90.9 Jazzy Rádió frekvenciahasználati szerződését. A hatósági szerződést Antal Zoltán, a Magyar Jazz Rádió Kft. kft. egyik tulajdonosa írta alá a médiahatóságnál pénteken, azaz február 15-én.

Jazzy RádióA Magyar Jazz Rádió Kft.  már már második alkalommal pályázott sikeresen a Dél-Budapest 90,9 MHz-es frekvenciára.

A Jazzy Rádió a médiatörvény alapján 7 évre szóló jogosultságot szerzett, és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság akkori Médiatanácsának a lejárat előtti döntésén múlik majd, hogy ezt meghosszabbítja-e 5 évvel a lejáratot megelőzően, ha erre irányuló kérelmet kap a médiaszolgáltatótól. A hosszabbítás feltétele az lesz, hogy a rádiónak ne legyen súlyos bírsága, vagy két azonos típusú büntetése, illetve díjtartozása. Ha nem történik semmi rendkívüli, akkor a mostani információk alapján 2026. február 15-ig biztosított a médiaszolgáltatási jogosultság.

A dél-budapesti 90,9 MHz-re egyébként csak egyetlen pályázó volt.

A Jazzy Rádió reklámidejét egyébként a Target Media értékesíti.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Music FM

Megszólalt a Music FM ügyében a médiahatóság

A Media1 azt kérdezte a Music FM elnémítóitól, miért nem pályáztatták meg a Music FM által használt 89,5 MHz és a Sláger FM által korábban használt 103,9 MHz-es budapesti frekvenciákat azután, hogy nem hosszabbították meg a médiaszolgáltatók jogosultságait az érintett hullámsávokra.