rádió

Marad a 90.9 Jazzy Rádió

Aláírták a budapesti rádió hatósági szerződését, így további 7 évig az éterben maradhat a jazzt sugárzó rádió.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Aláírták a 90.9 Jazzy Rádió frekvenciahasználati szerződését. A hatósági szerződést Antal Zoltán, a Magyar Jazz Rádió Kft. kft. egyik tulajdonosa írta alá a médiahatóságnál pénteken, azaz február 15-én.

Jazzy RádióA Magyar Jazz Rádió Kft.  már már második alkalommal pályázott sikeresen a Dél-Budapest 90,9 MHz-es frekvenciára.

A Jazzy Rádió a médiatörvény alapján 7 évre szóló jogosultságot szerzett, és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság akkori Médiatanácsának a lejárat előtti döntésén múlik majd, hogy ezt meghosszabbítja-e 5 évvel a lejáratot megelőzően, ha erre irányuló kérelmet kap a médiaszolgáltatótól. A hosszabbítás feltétele az lesz, hogy a rádiónak ne legyen súlyos bírsága, vagy két azonos típusú büntetése, illetve díjtartozása. Ha nem történik semmi rendkívüli, akkor a mostani információk alapján 2026. február 15-ig biztosított a médiaszolgáltatási jogosultság.

A dél-budapesti 90,9 MHz-re egyébként csak egyetlen pályázó volt.

A Jazzy Rádió reklámidejét egyébként a Target Media értékesíti.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt

Megvan az EU engedélye: A Vodafone pár napon belül a UPC tulajdonosa lehet

A mai napon az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone Csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is. Az ügylet napokon belül megvalósulhat a Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország közös működésével.

Netflix Caspar Camille, Unsplash

Nagyot csökkent a Netflix népszerűsége Amerikában

Nyolc év után először visszaesett az amerikai Netflix-előfizetők száma, az országhatáron kívül pedig nem a vártnak megfelelő ütemben bővült a Netflix előfizetői tábora. Az üzleti eredmények tekintetében is visszaesés látszik, miközben nő a verseny. Nem csoda, hogy ezt a tőzsdén a befektetők is rosszul fogadták.

MOL Bubi pontok és a szabad kapacitás a Google Térképen fotó: képernyőkép / Media1.hu

Újdonság a Google Térképen

Ezentúl a MOL Bubi közösségi kerékpárkölcsönzőkben elérhető szabad biciklik száma is látszik az internetes keresőóriás térképén.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!