Arnold Schwarzenegger Budapesten az RTL Klubnak nyilatkozik Andy Vajna haláláról

Elcsípte Schwarzeneggert Budapesten az RTL

A filmsztár magánrepülővel érkezett Andy Vajna csütörtöki zártkörű temetése előtt, majd a Fókusznak méltatta őt. Videó.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Megérkezett Budapestre szerdán késődélután Arnold Schwarzenegger. A világhírű filmszínészt és volt kaliforniai kormányzót az RTL Klub Fókusz című műsorának riporterének sikerült elcsípnie a repülőtéren, nem sokkal azután, hogy magánrepülővel megérkezett a fővárosba.

A világsztár miután kiosztott néhány autogramot a Fókusz kamerája elé állt és méltatta elhunyt barátját, Andy Vajnát.

 

„Andy Vajna nagyon jó barátom volt. Az ő élete egy bevándorló nagyszerű története az Egyesült Államokban. Megérkezett és megvalósította magának az amerikai álmot. Ezt csak úgy tudta megtenni, hogy rendkívül bátor volt, okos és szeretett rengeteget dolgozni. Őrülten sokat dolgozott, nem hallgatott senkire, neki egyszerűen volt egy álma. Ezt aztán valóra váltotta és ő lett a világ legnagyobb független filmes producere. Ahogy említettem már, rendkívül bátor volt, intelligens, jó meglátásai voltak és egy igazán tökös férfi volt. Ezt úgy értem, hogy a bátorságával mindent elért. Ha azt mondták neki, hogy ez vagy az lehetetlen, ő akkor is megcsinálta. Nagyobb filmeket készített Hollywoodban, mint a nagy stúdiók. Emellett pedig nagy szíve is volt, és ezért szerettem őt.”

Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, filmproducer, a TV2, a Rádió 1 és számos más médiavállalat tulajdonosa, Magyarország legbefolyásosabb médiavezetője 74 évesen, 75. életévében idén január 20-án hunyt el budapesti otthonában. Vajna előző nap még társaságban volt.

Vajnát csütörtökön, azaz ma temetik Budapesten, a Fiumei úti temetőben. Úgy volt, hogy a 41-es művészparcellába, többek között Kerényi Imre, Makk Károly és Jancsó Miklós sírhelye mellé, de ez végül változott és  végül nem a 19-es, de szintén kiemelt parcellába helyezik el maradványait. A zártkörűvé tett megemlékezésen, ahová több száz vendég várható, Schwarzenegger is beszédet mond.

A felvételt az RTL Magyarország engedélyével tesszük közzé.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Kiemelt kép: Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírona meggyilkolása után még hónapokkal is gyertyákkal emlékeznek Pozsonyban. Fotó: Szalay Dániel, Media1 (a mobiltelefonos felvétel 2018.12.30-án készült)

Kuciak-gyilkosság: Tovább duzzad a botrány

A szlovák hatóságok nagy erőkkel nyomoznak azon rendőrségi és igazságügyi alkalmazottak ellen, akik információkkal segítették Marián Kočner nagyvállalkozót, akit azzal vádolnak, ő adott megbízást Ján Kuciak oknyomozó újságíró megölésére. Ám a besúgók segítségével eddig rendre kisiklott a nyomozók keze közül.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!