fbpx
ATV Spirit

Változik az ATV Spirit kínálata

Az ATV új, szórakoztató típusú csatornája élő közéleti műsorokkal bővül a jövő héttől. Kiderült az is, hogy ki lesz az új, a főcsatornára kerülő tudásalapú kvízműsor vezetője.

Február 4-én, hétfőtől több közéleti műsorral bővül az ATV Sprit, az ATV nemrég indult új csatornájának a műsorkínálata. Olyan élő műsorokról van szó mint a Sajtóklub és a Fórum.

A Sajtóklub 20:30-tól, az ATV-n futó Egyenes Beszéd végével kezdődik majd. A félórás Sajtóklub után egy élő Híradó következik majd a Spiriten, majd ezután, 21:22-től kezdődik a nézői telefonokkal a Fórum című betelefonálós műsor. Ez az atv.hu-ról derült ki.

A fejlemény egyébként annyiban mindenképp meglepő, hogy az ATV Sprit nevű csatornáját szórakoztató típusú csatornaként határozták meg, ahol gasztroműsor, vetélkedő, sorozat és talkshow lesz nagy mennyiségben, ehhez képest most közéleti műsorokkal bővítenek. Annyiban viszont mégis logikusan hangzik, hogy ezekkel a műsorokkal nézőket lehet átcsalni az anyacsatornáról,  illetve igyekeznek keresztnézettséget kialakítani, ami akkor lehet jó, ha sikerül ott tartani a nézőket.

Hogy tovább bonyolítsák a dolgot, az ATV tavasszal induló tudásalapú vetélkedője Németh S. Szilárd vezérigazgató szerint a főcsatornára, az ATV-re kerül. Erről a vetélkedőről a vezérigazgató azt mondta a Femcafénak, hogy egy olyan világszínvonalú kvízműsor lesz, ami az Egyesült Államokban és a briteknél már nagy sikernek örvendett. Annyit lehet még tudni, hogy az új vetélkedőre Rónai Egont választották ki. Bár régi képernyőse az ATV-nek, neki is részt kellett vennie a többkörös castingon, de Németh S. Szilárd a műsorvezető annyira becsüli a szakmáját, hogy ez nem okozott neki gondot.

Az ATV Spirit a Telekomnál, a Tarr Kft.-nél, a PR-Telecomnál, a Vidanetnél és a UPC-nél érhető el.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások