ATV Spirit

Változik az ATV Spirit kínálata

Az ATV új, szórakoztató típusú csatornája élő közéleti műsorokkal bővül a jövő héttől. Kiderült az is, hogy ki lesz az új, a főcsatornára kerülő tudásalapú kvízműsor vezetője.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Február 4-én, hétfőtől több közéleti műsorral bővül az ATV Sprit, az ATV nemrég indult új csatornájának a műsorkínálata. Olyan élő műsorokról van szó mint a Sajtóklub és a Fórum.

A Sajtóklub 20:30-tól, az ATV-n futó Egyenes Beszéd végével kezdődik majd. A félórás Sajtóklub után egy élő Híradó következik majd a Spiriten, majd ezután, 21:22-től kezdődik a nézői telefonokkal a Fórum című betelefonálós műsor. Ez az atv.hu-ról derült ki.

A fejlemény egyébként annyiban mindenképp meglepő, hogy az ATV Sprit nevű csatornáját szórakoztató típusú csatornaként határozták meg, ahol gasztroműsor, vetélkedő, sorozat és talkshow lesz nagy mennyiségben, ehhez képest most közéleti műsorokkal bővítenek. Annyiban viszont mégis logikusan hangzik, hogy ezekkel a műsorokkal nézőket lehet átcsalni az anyacsatornáról,  illetve igyekeznek keresztnézettséget kialakítani, ami akkor lehet jó, ha sikerül ott tartani a nézőket.

Hogy tovább bonyolítsák a dolgot, az ATV tavasszal induló tudásalapú vetélkedője Németh S. Szilárd vezérigazgató szerint a főcsatornára, az ATV-re kerül. Erről a vetélkedőről a vezérigazgató azt mondta a Femcafénak, hogy egy olyan világszínvonalú kvízműsor lesz, ami az Egyesült Államokban és a briteknél már nagy sikernek örvendett. Annyit lehet még tudni, hogy az új vetélkedőre Rónai Egont választották ki. Bár régi képernyőse az ATV-nek, neki is részt kellett vennie a többkörös castingon, de Németh S. Szilárd a műsorvezető annyira becsüli a szakmáját, hogy ez nem okozott neki gondot.

Az ATV Spirit a Telekomnál, a Tarr Kft.-nél, a PR-Telecomnál, a Vidanetnél és a UPC-nél érhető el.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

v4 agency, v4na, v4 news agency

Habony Árpád és az Orbán-közeli médiaholding új londoni tartalomgyárában bukkant fel a TV2 volt hírigazgató-helyettese

A kormányközeli V4NA impresszumában szereplő Tamás Tóth főszerkesztő sajtóinformációk szerint ugyanaz a személy lehet, aki korábban még Tóth Tamás Antal nevet használva a TV2 hírigazgató-helyettese volt, azt megelőzően pedig kényszertörölt és adótartozást hátrahagyó cége miatt bocsátották el a közmédia leányvállalatától. Közben kiderült más érdekesség is a Habony Árpáddal is összefüggésbe hozható hírügynökség kapcsán.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!