fbpx
csokoládé csomag

Köszönetajándékok óvó néniknek, tanároknak, egyéb alkalmakra (x)

Az ajándékozás egyik különleges alkalmát jelenti, amikor gyermekünk elköszön egy adott intézményből és továbblép egy másikba. A pillanat egyszerre megható és várakozással teli. Ilyenkor a legtöbb szülő csemetéjével van elfoglalva, de nem szabad elfeledkeznünk az őket segítő pedagógusokról sem.

Az óvodák, iskolák, egyéb intézmények esetében nincs egységes megoldás ennek leszervezésére. Léteznek a szülői munkaközösségek, akik sokszor felvállalják, hogy megajándékozzák az óvó néniket, tanító és tanár néniket, bácsikat, dadusokat, gondozókat és a sort még lehetne folytatni, de sokszor gondban vannak, mert azontúl, hogy a gyerek mesél valamit az adott nevelőről, nem igazán jutunk közelebb az ízlésvilágához.

Kiknek szoktunk köszönetet mondani?

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat köszönetajándékai figyelembe veszik, hogy valójában bárki lehet a megajándékozott, akinek köszönetet mondunk. Igaz, hogy a leggyakoribb a pedagógusok köszöntése év végén vagy akár nevük napja alkalmából, de köszönetet mondhatunk orvosoknak, ápolóknak, tanfolyamvezetőknek, kollégáknak, felettesünknek.

Ballagási ajándéknak is kiváló egy ilyen köszönetcsomag, akár ha a tanuló kapja, akár a szülő, rokon vagy pedig a tanárok. Mindenki megérdemli a hála ilyen irányú kimutatását.

Bárki legyen is a megajándékozott, fontos, hogy olyan kisebb, de annál esztétikusabb csomagot kapjon, amely nem túl hivalkodó, nem erőszakos, nem sérti meg vele a másikat, hanem örömet, meghatódottságot eredményez.

Köszönetajándékok típusai

Hazánkban a leggyakoribb ajándéktípus, aminek szinte mindenki örül, az a kávé. Amennyiben ez egy különleges, márkás kávé, amit ritkán fogyaszt a célszemély, biztosak lehetünk benne, hogy igazi meglepetés erejével szolgál majd. A desszertek, bonbonok, különféle csokoládé specialitások, mint például a Szamos marcipán is mind-mind részét képezhetik a köszönő ajándékoknak, hiszen édességnek szinte mindenki örül.

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat készít csomagokat külön uraknak vagy hölgyeknek is címezve, amelyben megpróbálnak a kissé eltérő ízlésnek eleget tenni. A nőknek szóló ajándékok részei az édesebb finomságok, míg a férfiak többek között étcsokoládét, száraz bort és fűszeres magvakat kaphatnak.

Az ajándékcsomagok egy másik igen gyakori típusa a kozmetikumok. Főleg a hölgyek körében igen népszerűek a különleges fürdősók, krémek, testápolók, pakolások. Ha ezek közül tartalmaz valamelyiket az ajándékcsomag, duplán érzi majd magát megajándékozottnak az illető.

Egyedi csomagolás

Ha a galériában látható válogatások egyike sem nyeri el a tetszésedet, akkor a webáruház egyedi összeállítású ajándékokat is szívesen készít. Ilyenkor figyelembe veszi az összes elmondott igényt, jellemzőt, és úgy állítja össze a kívánt meglepetést. Lehetőség van különleges csomagolásra, amely tartalmazhat fém- vagy papírdobozokat is. Bármelyikről legyen is szó, egyedi grafikával is készülhetnek, melytől még különlegesebbé, személyesebbé válhatnak az ajándékok.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások