fbpx
A Nyugat.hu stábja

A Nyugat.hu-val bővül az Adaptive Media médiaportfóliója

Partneri szerződést kötött a Nyugat.hu lapcsalád üzemeltetője és az Adaptive Media.

Az együttműködés értelmében 2023. május 1-jétől az Adaptive Media sales house értékesíti a Nyugat.hu és a lapcsoportjához tartozó oldalak hirdetési megoldásait – olvasható a hírportál és az ügynökség közös közleményében, melyet ma, kedden juttattak el a Media1.hu-hoz.

A szerződés értelmében az Adaptive Media értékesíti a Nyugat.hu mellett a lapcsoporthoz tartozó Nyu.hu, Enyugat.hu, Falcokc.nyugat.hu és Haladasfc.nyugat.hu oldalak hirdetési megoldásait is. Az együttműködésnek köszönhetően tovább bővült a sales house általános hír tematikájú elérése, egy erősen beágyazott, egyedi közönséggel rendelkező hírmédiummal.

Megemlítették, hogy a Nyugat.hu a nyugat-magyarországi régió legolvasottabb hírportálja és online magazinja, mely széles körű tartalmakkal tájékoztatja olvasóit a közéleti, gazdasági, tudományos és kulturális élet területéről. A hírportál a régiót érintő legfontosabb hírek mellett egyaránt beszámol országos és a világot érintő történésekről. Az oldal célja, hogy olyan független, objektív és hiteles hírszolgáltatást biztosítson, amely segít a közönségének naprakész információkat kapni a legfontosabb történésekről.

A Nyugat.hu 2023-ban Magyar Sajtódíjat kapott, mely egy olyan szakmai díj, ami a legmagasabb színvonalú újságírói teljesítményt nyújtó sajtómunkások és alkotóközösségek elismerésére hivatott.

„Portfóliónk bővítése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy olyan, a maga nemében kiemelkedő oldalak életét tudjuk segíteni a munkánkkal, akik releváns tartalmat szolgáltatnak az érdeklődő olvasók számára. A közel negyed évszázados múltra visszatekintő Nyugat.hu remek példája mindennek, örülünk, hogy egy, az állandó minőségre és konzisztens tájékoztatásra fókuszáló partnerrel tudunk együtt dolgozni. Külön örömünkre szolgál, hogy a lapcsoport csatlakozásával régiós szinten is meghatározó elérést tudunk biztosítani a hirdető ügyfeleink számára” – tette hozzá Nyári Fruzsina, az Adaptive Media operatív vezetője.

(Az Adaptive Media értékesíti partneri szerződés keretében más médiumok mellett 2019 óta a Media1.hu felületeit is.)

„Az igazság bizonyíték nélkül mit se ér” – Élő Anitával, a Válasz Online oknyomozójával beszélgettünk az újságírás korlátairól

Új tartalmakkal bővülnek a Viasat-tévécsatornák és az AXN

Szakértők: az uniós médiaszabadság törvény sem csodafegyver a magyar sajtószabadság számára

Még több hír érhető el a Media1.hu oldalon. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: A Nyugat.hu stábja
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások