fbpx
Liptai Claudia A Nő a tét műsorvezetőjeként

Liptai Claudia A Nő a Tét címmel új talkshowt indít a YouTube-on

A Sláger FM digitális platformjain indul el Liptai Claudia új műsora, A Nő a Tét.

Pénteken 20 órától teszik közzé a 95.8 Sláger FM YouTube-csatornáján és 22 órától a rádió összes podcast csatornáján Liptai Claudia  új beszélgetős műsorát, hangzott el a műsorvezető és a Sláger FM által közösen tartott mai, csütörtöki budapesti, egy cukrászdába szervezett sajtótájékoztatón.

A sajtótájékoztatón elhangzottak szerint Liptai Claudia az új talkshowjának vendégeivel minden adásban olyan témákat jár körül – a toleranciától a meztelenségig – amelyekben egy közös vonás van: a kendőzetlen őszinteség.

„Ebben a műsorban nem világot váltunk meg. Az biztos, hogy minden jelentős dolog egy hétköznapi pillanattal kezdődik. És ezekben benne van az egész világ. Azt szeretném, hogy amikor minket néznek vagy hallgatnak, sírjanak, nevessenek, akár legyenek dühösek. De mindenképp érezzenek valamit” – mondta Liptai Claudia a műsorról.

Az első vendégek

Liptai A Nő a Tét című műsor első adásában Dr. Pónyai Katinka bőr-, nemi gyógyász, kozm etológus szakorvossal, Ráskó Eszter standupossal valamint Osváth Zsolt, digitális tartalomgyártóval beszélget.

A műsorvezető és vendégei az önazonosság témakörét járják körül. Bár a humor állandó kísérője az adásoknak, már az első alkalommal olyan témák is felszínre kerülnek mint Ráskó Eszter magabiztosságának valódisága, Osváth Zsolt beképzeltsége vagy Dr. Pónyai Katinka korábbi traumái.

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Liptai Claudia A Nő a Tét műsorvezetőjeként. Borító: Tematic Media
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások