fbpx
Az Index és az Indamedia irodájának helyet adó Budasquare irodaház homlokzata

Állandó helyet kapnak az Index nyitóoldalán a podcastok

Az Indamedia Network és a Betone Podcast Network megállapodásának köszönhetően még nagyobb szerepet kapnak a podcastok az Indamedia csoport életében.

Stratégiai együttműködést indított az Indamedia Network és a Betone – derül ki egy friss sajtóközleményből. A megállapodás látványos mérföldköve, hogy az Index nyitóoldalán ezentúl állandó helyet kapnak a podcastok. A podcast-felület tartalmát a Betone válogatói szerkesztik, ezzel támogatva azt a közös célt, hogy minél több audiótartalmat érhessnek el a hallgatók.

Emellett a két társaság az Indamedia-podcastok gyártásában és hirdetés-értékesítésben is együttműködik a jövőben. A megállapodásnak köszönhetően a Betone elérhető műsorportfóliója 50-re bővült.

„A prémium tartalmi kínálat, a koncentrált hirdetési inventory és a dinamikus hirdetéskiszolgálás lehetővé teszi, hogy a hirdetők gyorsan és nagy számban érjék el a számukra fontos célcsoportba tartozó, magas státuszú hallgatókat”

– írják a közleményben.

„A Betone megalapítása óta azon dolgozunk, hogy minél több minőségi, magyar nyelvű podcast tartalom jusson el az emberekhez és ehhez megtaláljuk azokat a médiapiaci szereplőket, akik hasonlóan gondolkodnak. A fenntartható podcast-médiapiac építésében a mai egy fontos lépés. 2021-ben, amikor a hirdetési hálózatunkat életre hívtuk, havi 1.000.000 meghallgatást tűztünk ki célul. Bízom benne, hogy az együttműködéssel 2023-ban ezt a számot elérjük, és sok olyan podcast műsorra irányíthatunk figyelmet, amelyek tartalma és minősége ezt megérdemli”

– mondta Hampuk Richárd, a Betone podcast médiacég alapítója.

Hampuk Richárd, a Betone Network alapítója
Hampuk Richárd, a Betone Network alapítója. Fotó: Media1-archívum

„Az Indamedia csoportnál a gazdasági környezet kihívásaira több területet érintő fejlesztéssel reagáltunk – a most aláírt megállapodás is ennek a stratégiának az egyik fontos eleme. Az együttműködés lehetőséget ad arra, hogy kiadványaink podcast kínálatát bővítsük, minőségben szintet lépjünk. Ezzel a lépéssel nemcsak a felhasználói élményt növeljük, de a piacon egyedülálló, platformtól független dinamikus hirdetéskiszolgálást is kínálunk partnereink számára”

– foglalta össze Abonyi Bernadett, az Indamedia Network portfólió igazgatója.

Az Indamedia-csoport esetében a podcast hirdetések értékesítését a Display Now Zrt. keretein belül működő DN Sales House látja el.

Távozik Vándor Attila, az Index és a Napi.hu anyavállalata, az Indamedia egyik fontos vezető munkatársa

Istenes Bence és a Dumaszínház is csatlakozik a Betone Networkhöz

A GVH is beszáll a podcastkészítésbe

Saját videó- és podcaststúdiót épített székházában a Ringier Hungary, megmutatjuk, milyen lett

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Az Index és az Indamedia irodájának helyet adó Budasquare irodaház homlokzata Fotó: Media1 / Ladányi András
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások