fbpx
Nascar.

Még két évig a Network4-nél marad a NASCAR

Az amerikai szériaautózás csúcsa februárban folytatódik.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Újabb két évig a Network4 platformjain láthatják a magyar nézők a NASCAR versenyeit – áll a csatorna a Media1-nek megküldött csütörtöki közleményében.

Az idei szezon február 5-én indul Los Angelesben. A novemberi idényzáróig minden egyes futamot élőben láthatnak a szurkolók a NET4+ streamingszolgáltatásban, valamint az ARENA4 és a MATCH4 képernyőjén is.

„Az elmúlt két szezonban a magyar nézők megmutatták, hogy mekkora igény van arra, hogy hazánkban is követni lehessen magyar kommentárral a széria autózás legmagasabb szintjét”

– mondta Parrag Zsombor, a NASCAR kommentátora.

A Network4 a NASCAR mellett az amerikai autósport másik csúcsszériája, az IndyCar versenyeit is exkluzív jogokkal mutatja be Magyarországon. Ahogyan eddig, 2023-ban is itt követhetik a nézők a MotoGP, valamint a Superbike futamait is.

Újabb részleteket közöltek az induló MAX4 tévécsatornával kapcsolatban

Újabb szolgáltatóhoz került be a MATCH4 tévécsatorna

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások