fbpx
Match4

Újabb szolgáltatóhoz került be a MATCH4 tévécsatorna

Mostantól még több néző követheti Magyarország legújabb sportcsatornájának tartalmait.

December elejétől 8 megye újabb 350 településén érhető el a Network4 új sportcsatornájának műsora. A Tarr Kft. ügyfelei előfizethetnek mindkét sporttelevízió adására, a MATCH4-re és testvércsatornájára, az ARENA4-re is.

A Tarr Kft.-vel kötött megállapodást követően a nagy és közepes szolgáltatók közül már csak a Magyar Telekom kínálatában nem szerepel MATCH4, hiszen a Network4 korábban már megállapodott a Vodafone-nal, a DIGI-vel, a DirectOne-nal, a Teleunionnal, a VidaNettel, a PR-TELECOM-mal, a PickUp-al és az Invinetworkkel is.

Az augusztusban indult csatornán láthatják a magyar sportrajongók a világ legnézettebb futballbajnoksága, a Premier League egyes meccseit, kizárólag itt láthatók a francia Ligue 1 mérkőzései, de a sportrajongók rendszeresen láthatnak összecsapásokat a skót Premiershipből, az angol Championshipből és az angol ligakupa fordulóiból is. Kizárólag a Network4 adói rendelkeznek a NASCAR és az IndyCar versenyek, valamint a MotoGP-futamok közvetítési jogaival, és rendszeresen közvetítenek a WTA tour versenyeiről is.

„Üdvözöljük a Tarr Kft. előfizetőit a látványos sportok világában. Örülünk, hogy értékes szórakoztató tartalmaink, azaz a STORY4, a FILM4, a TV4 és a GALAXY4 mellett már nemcsak az ARENA4, hanem a MATCH4 is majdnem minden szolgáltató kínálatában szerepel, így joggal mondható, hogy a Network4-csoport a hazai televíziós piac megkerülhetetlen tényezőjévé vált” – mondta Ryszka Sambor, a Network4 Media Group igazgatósági tagja.

Új tévécsatornával bővül az Atmedia portfóliója

Új tévécsatornát indít, Premier League és Ligue1 jogokat szerzett és külföldön terjeszkedik a Network4 – exkluzív interjú Borsány-Gyenes Andrással, a tévétársaság elnökével (Media1, 2022.07.18)

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borítókép: Match4.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások