fbpx
Magyar Telekom

Átmárkázás a Telekom háza táján

Február 1-jétől egy kézből nyújt új, IT és telekommunikációs szolgáltatásokat közép- és nagyvállalati ügyfelei számára a Magyar Telekom.

Amint azt korábban a Media1 is előrejelezte, most hivatalosan is bejelentették, hogy a Magyar Telekom csoport 2023 februárjától a Telekom márka alatt szolgálja ki közép- és nagyvállalati ügyfeleit. Február 1-jétől Telekom Rendszerintegráció Zrt. lesz a T-Systems Magyarország Zrt. új neve.

A változást követően a Magyar Telekom közép- és nagyvállalati ügyfelei egységesen Telekom márkanév alatt vehetik igénybe a telekommunikációs és az IT szolgáltatásokat, havidíjas formában, egy kézből, egy szolgáltatótól. A hazai vállalatok egyedi rendszerintegrációs igényeit a megszokott formában, külön cégben támogatja a Telekom csoport. A Telekom Rendszerintegráció Zrt. vezetője és a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese továbbra is Gonda Gábor marad.

IT és telekommunikációs megoldások egy kézből

A vállalat februártól havidíjas, azonnal igénybe vehető, telekommunikációs és IT szolgáltatásokat egyben kínáló csomagokat ajánl közép- és nagyvállalati ügyfelei számára. Így egy megrendeléssel vehetnek igénybe bérelt vonali internetet és DDoS (túlterheléses) támadás elleni szolgáltatást, az instantPhone felhő alapú vállalati telefonrendszer pedig eszközberuházás nélkül biztosít kiváló kommunikációs megoldást egy vagy akár több telephellyel rendelkező vállalatok számára.

„A megváltozott piac megváltozott megközelítést igényel részünkről egyaránt, éppen ezért forradalmian új kiszolgálási modellekre is szükség van. Partnereink jelenlegi problémáira adunk gyors választ, hiszen egy kézből vehetnek igénybe digitális szolgáltatásokat, olyan formában amire éppen szükségük van. Mindezt komplex és sok esetben nagyobb beruházást igénylő fejlesztés nélkül”

– nyilatkozta Gonda Gábor.

A Telekom mellett a Vodafone Magyarországnál is márkaváltás lesz, erről itt írtunk.

Ez lehet a Vodafone új márkaneve

Vizsgálatot indított a nullás díjszabás megszüntetése kapcsán az NMHH a Magyar Telekomnál

Hadházy Ákos pénzmosás gyanúja miatt feljelentést tett a 4iG, az Antenna Hungária, a T-Systems és a HungaroDigitel számlái miatt

Inflációkövető díjkorrekció: emelkedhetnek-e a távközlési díjak szerződéskötés után?

37 millió ember adatai szivárogtak ki a T-Mobile-tól

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Magyar Telekom. Fotó: Ladányi András / Media1.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások