fbpx
Bátrak Földje, RTL Klub

Változik az RTL műsorrendje, visszatér a Bátrak földje és több más bejelentést is tett a csatorna a délutáni műsorsávról

Január 23-tól új műsorrend várja hétköznap délutánonként a nézőket az RTL-en.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

A telenovellák és a drámák rajongói, valamint a bűnügyi vígjátéksorozatok kedvelőinek kedvez az RTL január 23-tól életbe lépő új műsorrendje, ahol egymás után lesz látható A sors játéka, Az örökség ára, az Everwood, Az újonc, valamint a Bátrak földje.

A telenovellák szerelmesei számára déltől lesz látható A sors játéka című török filmsorozat, ahol a nézők izgulhatnak Adáért, hogy vajon vissza tudja-e szerezni hűtlen férjét, Rüzgart.

Ezt követi  13:10-től a szintén török filmsorozat, Az örökség ára követi, melyben az árván maradt kis Yusuf megpróbáltatásait követhetik az RTL nézői, ahogy nénikéje, Seher póbálja megakadályozni mostohaapját, Yamant, hogy a férfi önmagához hasonló, könyörtelen embert neveljen belőle, hogy méltó örököse lehessen családjának, a Kırımlık vagyonának.

A drámai török vizek után a nézők az amerikai kisvárosba, Everwoodba látogathatnak, ahol megismerhetik a világszerte elismert manhattani agysebész, Andrew Brown (Treat Williams) és családjának történetét. A férfi teljesen felszámolja városi életét, amikor váratlanul meghal a felesége. Feladja a karrierjét, és két gyermekével, a 15 éves Ephrammal és a hétéves Deliával a coloradói Everwoodba költözik, abba a kis lélekszámú kisvárosba, amelyről feleségével mindig is álmodtak. Ám a váltással járó kulturális sokk csak tovább rontja apa és fia kapcsolatát, ráadásul Dr. Harold Abbott, a helyi orvos sem hagyja szó nélkül, hogy riválisa akadt, aki minden józan ésszel szembemenve még pénzt sem kér a munkájáért.

Minden hétköznap 15:30-tól a nyomozásé lesz a főszerep, ekkor lesz látható a humorban bővelkedő bűnügyi sorozat, Az újonc. Az újrakezdés soha nem könnyű, különösen egy olyan kisvárosi fickó számára mint John Nolan (a Castle című sorozatból is ismert Nathan Fillion), aki egy sorsfordító esemény után 45 évesen határozza el, hogy beteljesíti az álmát, és rendőrnek áll Los Angelesben. Felettesei kétkedve fogadják a rendőrség legidősebb újoncát, akiben jobbára csak a megtestesült életközepi válságot látják. Ha Nolan nem tudja tartani a tempót fiatalabb kollégáival és a bűnözőkkel, azzal életeket kockáztat, beleértve a sajátját is. Ha viszont képes lesz előnyére fordítani élettapasztalatát, eltökéltségét és humorérzékét, akkor még sikert is arathat élete új fejezetében.

A Bátrak földje című saját gyártású sorozat hétköznap délutánonként 16:40-től lesz látható. Ebben egy szerelmi négyszög történetét követhetik nyomon a nézők: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelmét az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak földje szereplői a hazugságok, az intrikák, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy endért.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is. Kérheti híreinket Telegramon is.

Borítóképünkön A Bátrak földje egyik jelenete látható. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások