fbpx
mediator csirke dániel

Új kreatív igazgatója lett a Mediatornak

Csirke Dániel lett a Mediator kreatív igazgatója, aki a továbbiakban a közel 30 fős kreatív csapatot vezeti

A cég közleménye szeirnt Csirke Dániel 15 éve van az ügynökségi pályán, legutóbb a VMLY&R group executive creative directori pozícióját töltötte be, de dolgozott a Café Communicationsnél is. A szakember emellett oktat a BGE-n, miközben aktívan részt vesz a MAKSZ Kreatív Utánpótlás (KrU) nevelésben is.

„Célom, hogy egy olyan kreatív közösség legyünk, ahova jó tartozni, és ahol jó alkotni, és amely nem ismer lehetetlent. Annak pedig külön örülök, hogy érkezésemmel még eggyel növelhettem az ügynökségen belüli reklámszakmai podcasterek számát”

– kommentálta kinevezését Csirke Dániel.

„Dani érkezésétől azt várjuk, hogy folyamatosan bővülő kreatív csapatunk új lendületet kapjon, és hogy a hazai reklámügynökségi piac egyik legnagyobb szereplőjeként ránk jellemzően komplex, sok platformon zajló munkáinkhoz hozzátegye azt a pluszt, amitől igazán felismerhetőek lesznek”

– értékelte a nemrégiben indult együttműködést Biró László, a Mediator ügyvezetője.

A Mediator kreatív csapatát az elmúlt hét évben vezető Tárkányi Szabolcs a továbbiakban a new business-szel, a munkáltatói márkázással és a szervezetfejlesztéssel kapcsolatos kreatív feladatok irányításáért felel majd.

Csirke Dániel érkezésével a Mediator kreatív osztályán több átszervezés is történt, így a korábban Creative Group Headként az ügynökségnél dolgozó Barát Zoltán helyettes kreatívigazgatóként folytatja a munkát, míg Jakab Péter korábbi senior art director a továbbiakban Head Of Design pozícióban vezet egy kimondottan a digitális design és motion megoldásoknak dedikált csapatot. Az ügynökség a bővülő ügyfélköre kiszolgálásában Mihalecz Daniella érkezésétől vár támogatást, aki a VMLY&R-t követően a Greenroomnál dolgozott Traffic Manager pozícióban, és a Mediator csapatát is hasonlóképpen az erőforrások hatékony menedzselésével teszi még ütőképesebbé a jövőben, áll a közleményben.

Lemondott Mandula Viktor, a Nyugati Fény alapító-főszerkesztője, de továbbra is tulajdonosa marad a lapnak

További hírek érhetők el a Media1-en.

borító:  Mihalecz Daniella, Barát Zoltán, Csirke Dániel (fotó: Jakab Péter)

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások