fbpx
Az Egységes Diákfront és az elbocsátott tanárok a 2022-es RTL Az Év Embere-díj átvételén.

Átadták az RTL Az Év Embere-díját

Az RTL nézőinek szavazata alapján 2022-ben az Egységes Diákfront és az elbocsátott tanárok nyerték az RTL Az Év Embere-díját.

„Érdemes kiállni azokért az értékekért, amiket fontosnak tartunk. Ezt jelenti Az Év Embere-díj.”

– mondta Mihalics Lili, az Egységes Diákfront egyik alapítója – áll az RTL sajtóközleményében.

Velényi Dóra pedagógus szerint a díj megerősítés, hogy azért vannak emberek, akik azt gondolják, hogy mégis letettek valamit az asztalra az elmúlt években. Ő és kollégái a jobb oktatás lehetőségéért küzdenek. Budapest négy gimnáziumából, tizenhármójukat bocsátották el az elmúlt hónapokban. A diákokkal együtt nemcsak azt szeretnék elérni, hogy nekik könnyebb legyen, hanem hogy a tanulók naprakészebb tudást kaphassanak. Ezért is alakult az Egységes Diákfront.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Az Év Embere listán 2022-ben 10 jelölt szerepelt, akikre január 1-jéig szavazhattak a nézők. Az RTL Hírigazgatósága 2012 óta hirdeti meg Az Év Embere-díjat. A jelöltek között minden évben olyanok szerepelnek, akik a kereskedelmi csatorna hírműsorának szerkesztősége szerint kitartásukkal, emberségükkel vagy teljesítményükkel példát mutatnak.

Az „Az Év Embere” idei jelöltjei voltak:

Ismét az év emberét keresi az RTL

Kárpátaljai magyar katona köszöntötte újév kezdetén az RTL nézőit (Videó)

További hírek találhatók a Media1-en. Megtalál minket FacebookonFacebookon.

Borítókép: Az Egységes Diákfront és az elbocsátott tanárok a 2022-es RTL Az Év Embere-díj átvételén. Forrás: RTL Sajtóklub.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások