fbpx
Az RTL adománygyűjtése az Ökumenikus Segélyszervezetnek .

Jelentős összeg jött össze az RTL és az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtő műsorában

A Fókusz nézőinek adományát az RTL további 10 millió forinttal egészítette ki.

Mint arról korábban a Media1 beszámolt, folytatva a korábbi évek hagyományát,  az RTL 11. alkalommal, 2022-ben is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtéséhez és december 23-án a Fókusz című műsor különkiadással jelentkezett.

Az adománygyűjtő műsor testközelből mutatta be az Ökumenikus Segélyszervezet áldozatos munkáját, és azokat a rászorulókat, kilátástalan helyzetben levő családokat és hajléktalanokat, akiknek az év 365 napján ételt, otthont és esélyt adnak. A többszörösére megnövekedett energia- és élelmiszerárak most ennek az egész éves segítségnyújtásnak a folytatását is veszélyeztetik, hiszen ezeknek a családoknak nagyobb szüksége van a segítségre, mint valaha. Az RTL ehhez a segítséghez járult hozzá a Fókusz különkiadásával.

A jótékonysági különkiadás ideje alatt a Fókusz nézői összesen 43 millió forintot adományoztak hívásukkal vagy SMS-ükkel a segélyszervezetnek. Ezt az összeget az RTL további 10 millió forinttal egészíti ki, ezzel is támogatva a Segélyszervezeten keresztül a rászorulókat, derül ki az RTL közleményéből.

Ismét adományt gyűjt az RTL az Ökumenikus Segélyszervezetnek

Bejelentette az RTL a Gólkirályság című új saját gyártású sorozat időpontját, Lovas Rozi lesz a főszereplője – itt az előzetes

ALAP néven új magazin indul: TGM, Ferge Zsuzsa és Steiner Kristóf is ír vagy szerepel benne

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Az RTL adománygyűjtése az Ökumenikus Segélyszervezetnek . Fotó: RTL Sajtóklub.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások