fbpx
Karácsony előtt ismét adományt gyűjt az RTL az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

Ismét adományt gyűjt az RTL az Ökumenikus Segélyszervezetnek

Folytatva az eddigi évek hagyományát, immár 11. alkalommal, idén is jótékonysági különkiadással jelentkezik a Fókusz – erről juttatott el közleményt a Media1-hez az RTL. December 23-án az Ökumenikus Segélyszervezet munkájához gyűjt majd adományt a műsor, hogy a következő esztendőben is ételt, otthont és esélyt kaphassanak a rászorulók.

A műsorban láthatók lesznek majd ismert sportolók, színészek, énekesek, akik ajándékcsomagot, élelmiszert és tűzifát visznek a rászorulóknak – köztük Nagy Ervin, Wolf Kati, Katus Attila, Szabados Ágnes, Nagy Viktor, Mezei Léda, Szakács Gergő és az idei X-Faktor finalistái, Kiss Kevin és Mihályfi Luca.

Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat a Fókusz élő különkiadása alatt: az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára érkező hívás vagy sms 250 forint adományt jelent. Amennyiben valaki nagyobb összeggel szeretne segíteni, a www.segelyszervezet.hu honlapon bankkártyával is van erre mód.

Az adománygyűjtő műsor testközelből mutatja be az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját és azokat a rászorulókat, kilátástalan helyzetben levő családokat és hajléktalanokat, akiknek az év 365 napján ételt, otthont és esélyt adnak.

„A többszörösére megnövekedett energia- és élelmiszerárak most ennek az egész éves segítségnyújtásnak a folytatását is veszélyeztetik, hiszen ezeknek a családoknak nagyobb szüksége van a segítségre, mint valaha. Az RTL ehhez szeretne hozzájárulni a Fókusz különkiadásával”

– írják ezzel kapcsolatban a kommünikében.

A tavalyi adománygyűjtő műsor alatt az RTL tájékoztatása szerint 49 millió forint gyűlt össze, amit az RTL további 10 millió forinttal egészített ki. Az elmúlt években pedig összesen 600 millió forintot gyűjtött a rászorulóknak az RTL.

ALAP néven új magazin indul: TGM, Ferge Zsuzsa és Steiner Kristóf is ír vagy szerepel benne

Bejelentette az RTL a Gólkirályság című új saját gyártású sorozat időpontját, Lovas Rozi lesz a főszereplője – itt az előzetes

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borítókép: Karácsony előtt ismét adományt gyűjt az RTL az Ökumenikus Segélyszervezetnek. Forrás: RTL Sajtóklub.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások