fbpx
Nádai Anikó, a Házasodna a gazda műsorvezetője.

Nem vezeti tovább a VV11-et Nádai Anikó

Nádai Anikó több évadon keresztül vezette az RTL reality-jének esti összefoglalóit és az élő show-kat, ma este azonban váratlan bejelentést tesz.

Az RTL Magyarország péntek koraesti közleménye szerint Nádai Anikó nem vezeti tovább a műsort, a Való Világ 11. (VV11) évadának novemberi indulása óta ugyanis kénytelen volt belátni, hogy jelenleg még gyermekeivel kell törődnie.

A közlemény idézi is Nádai Anikót, aki a következőket nyilatkozta:

„Nagyon nehéz volt beismerni, de túl korán vetettem magam újra munkába. Alex babám még anyatejes. Sokszor felébred este és éjjel s persze kell neki a jelenlétem. Patrik pedig most lett első osztályos, természetes, hogy ő is nagyon igényli a figyelmem, így bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy nekem teljes értékűen mellettük van most a helyem” – mondta Nádai, aki a ma esti ValóVilág összefoglalóban látható ebben az évadban utoljára a képernyőn.

A ValóVilág készítői és stábja jelezte, támogatják a döntésében Nádai Anikót és azt remélik, hogy fognak még a jövőben együtt dolgozni.

A csatorna közleménye arra nem tért ki, hogy ki lesz az új műsorvezető Nádai Anikó távozása után (UPDATE: ezt néhány nappal később jelentették be, amiről ITT írunk.)

Ők lesznek a VV11 új műsorvezetői

Megszólalt az RTL a VV11-ben történt durva agresszió ügyében

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Nádai Anikó, a Házasodna a gazda műsorvezetőjeként. Fotó: RTL sajtószoba  / Media1-archívum
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások