fbpx
A Sláger TV és a Sláger FM közös élő, Luca-napi adománygyűjtése

Élő adásban együtt gyűjt adományt a Sláger FM és a Sláger TV

Luca-napra időzítette a különféle celebritások segítségével levezényelt jótékonysági napot a két csatorna.

Jövő héten kedden, december 13-án az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve Luca-napi Adománygyűjtést szervez a Tematic Media Group két médiuma, a Sláger FM és a Sláger TV.

Az adománygyűjtő nap műsorvezetői Pordán Petra, Kiss Orsolya ‘Kisó’ és Somogyi Zoltán lesznek, akik nemcsak az éter hullámhosszán buzdítják adakozásra a hallgatókat, de élő adásban a Sláger TV-n is igyekeznek majd segíteni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját.

A stúdióban feltűnik még Wolf Kati, Caramel, a New Level Empire frontembere, Zola, Mohamed Fatima, Király Linda és Király Viktor, valamint Kovács Áron. Mindezek mellett az ‘ÉdesKettes’ műsorvezetői, Liptai Claudia és Pataki Ádám, valamint a szervezet munkatársai is.

„Az adománygyűjtő nappal idén is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy karácsonykor minél több család ünnepelhessen fűtött szobában, terített asztal mellett, ajándékokkal. December 13-án egy rendkívüli adásra számíthatnak a Sláger FM hallgatói és a Sláger TV nézői, ahol az adománygyűjtés mellett az ünnepekre való hangolódás, készülődés lesz a központi téma. Persze a legfontosabb, hogy aki teheti – a lehetőségeihez mérten – segítsen a rászorulóknak.

Minden, 1353-as számra indított hívás vagy SMS 250 forint adományt jelent.

Bízunk benne, hogy a hallgatók és nézők népes tábora követi majd élőben a Sláger FM-en és a Sláger TV-n zajló adománygyűjtést, ahol Somogyi Zoltán, Pordán Petra és Kiss Orsi ‘Kisó’ számos sztárvendéggel, élőzenével, mézeskalács- és adventi koszorúdíszítéssel, valamint Luca-napi jóslatokkal várja majd az adakozni vágyókat december 13-án, reggel 6 és 10 óra közöt” – áll a Sláger FM és a Sláger TV közös pénteki közleményében.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások