fbpx
Hosszú Katinka üzletasszonyként az ELLE Magazin Business különszámának címlapján

Hosszú Katinka eddig kevésbé ismert oldalát bemutató címlapsztorival jelent meg az ELLE Magazin első Business különszáma

Megjelent az ELLE Magazin Business különszáma, amely interjút és fotósorozatot is közöl a világklasszis úszóval, aki a lapban megjelent interjúban több érdekes kijelentést is tesz és nem a megszokott, hanem üzletasszonyos arcát mutatja.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Például Hosszú Katinka azt mondja a beszélgetésben, hogy 31 évesen nyaralt életében először.  Az interjúból kiderül, hogy az új vállalkozását annak ellenére férjével együtt vezeti, hogy párkapcsolatuk elején megbeszélték, hogy soha nem dolgoznak majd együtt, de azóta kiderült, hogy a munkában is nagyon jól kiegészítik egymást. Arra továbbra is figyelnek, hogy a közös üzlet ne befolyásolja a kapcsolatukat, olvasható az interjúban.

Hosszú Katinka az ELLE Magazin Business különszámában.
Hosszú Katinka az ELLE Magazin Business különszámában. Fotó: Lábady István

 

Hosszú Katinka az ELLE Magazin Business különszámában
Hosszú Katinka az ELLE Magazin Business különszámában. Fotó: Lábady István

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszó azt is elmesélte, hogy mostanában az eddiginél kevesebb időt tölt az uszodában, mégis minőségibb munkával telnek az edzései. Az úszásban már bizonyította maximalizmusát, amit most az üzleti életben is szeretne kamatoztatni, miközben végre úgy szeretné élni az életét, ahogy neki jó.

További hírek

Borító: Hosszú Katinka üzletasszonyként az ELLE Magazin Business különszámának címlapján
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások