fbpx
Tessely Zoltán fideszes országgyűlési képviselő (balra) és Zólyomi Tamás, Etyek polgármestere.

Az etyeki polgármester csak a körzet kormánypárti országgyűlési képviselőjének stábja engedélyével nyilatkozhat

Különös választ kapott a Magyar Hang, amikor interjút kért Zólyomi Tamástól, Etyek polgármesterétől.

A Magyar Hang interjút szeretett volna készíteni az etyeki polgármesterrel, aki az október 6-i megemlékezés kapcsán a helyi iskola tanáraira minősített válogatott jelzőket („mételyezők”, „ármánykodók”, „ferde gondolkodásúak”)  használt nemrégiben. Ő volt, aki korábban az iskola falára festett mandalát melegpropagandának titulálta.

A lap beszámolója szerint telefonon el is érték a település első emberét, aki ugyan látszólag készséges volt, de azt mondta az újságírónak,

hogy csak akkor adhat interjút, ha az Etyeket is magában foglaló országgyűlési választókerület fideszes képviselőjének kabinetfőnöke hozzájárul ehhez.

A lap azon kérdésére, hogy ezek szerint a fideszes képviselő, Tessely Zoltán munkatársa az engedélyezője a polgármesteri interjúknak, Zólyomi úgy reagált, hogy nem engedélyről van szó, viszont ők egy politikai családba tartoznak, és ahogy a polgármester fogalmazott: „mi így dolgozunk közösen”.

A beszélgetés végén a polgármester még „sok sikert” kívánt az engedélykéréshez, amire a jelek szerint a lapnak szüksége is lett volna. Először a fideszes országgyűlési képviselő kabinetfőnökét keresték, ám innen semmilyen válasz nem érkezett. Ezt követően közvetlenül a választókerület fideszes képviselőjével próbálták felvenni a kapcsolatot; kérték, hogy segítse az olvasók tájékoztatását azzal, hogy a levelük eljusson a saját kabinetfőnökéhez. Azonban Tessely Zoltán sem válaszolt.

Az interjú így aztán meghiúsult Zólyomi Tamással.

Nem hajlandó elkészíteni Hatvanpusztán az interjút Hadházy Ákossal a Mediaworks főmunkatársa, aki korábban még azt mondta, bárhol vállalkozik rá

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Tessely Zoltán fideszes országgyűlési képviselő (balra) és Zólyomi Tamás, Etyek polgármestere (jobbra). Fotó: Zólyomi Tamás / Facebook.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások