fbpx
Bacskainé Ruska Mónika, az Electrolux Magyarország új kommunikációs vezetője.

Új kommunikációs vezető az Electrolux Magyarországnál

Októbertől Bacskainé Ruska Mónika felel az Electrolux Magyarország országos vállalati kommunikációjáért – közölte a Media1.hu-val a svéd hátterű háztartásigép-gyártó vállalat.

A szakember 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik kommunikáció, csr, fenntarthatóság, közkapcsolat és pr területen.

Bacskainé Ruska Mónika a Nyíregyházán és Pécsett folytatott tanulmányai után a Jean Moulin Lyon III. Egyetem budapesti kihelyezett képzésén szerzett általános menedzsment MBA diplomát. Külföldön töltött időszaka után Magyarországon helyezkedett el francia és nemzetközi szervezeteknél kommunikációs és marketing területeken. Előző munkahelye a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara volt, ahol kommunikációs menedzseri feladatokat látott el 12 évig.

„Az Electroluxnál elsődleges feladatom a belső kommunikáció megerősítése, valamint a vállalat ismertségének növelése lesz. Emellett az employer branding, a sajtókapcsolatok, a fenntarthatósági és támogatási programok menedzsmentje kerülnek még fókuszba. Az Electrolux által képviselt értékek mint a felelős foglalkoztatás, a fenntarthatóság meghatározóak számomra emberileg és szakmailag is. Örülök, hogy egy olyan csapat része lehetek, ahol ezek meghatározó szerepet játszanak a mindennapokban”

– mondta a kinevezése kapcsán Bacskainé Ruska Mónika.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Bacskainé Ruska Mónika, az Electrolux Magyarország új kommunikációs vezetője. Fotó: Electrolux Magyarország.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások