fbpx
Az RTL Saleshouse új logója.

Mától az r-time új neve RTL Saleshouse

Megtörtént az RTL reklámértékesítő házának átkeresztelése.

Mint arról a Media1 beszámolt, az RTL idén ünnepli a 25. születésnapját, és ez alkalomból a médiavállalat brandje és arculata megújul, mely megegyezik az anyavállalatéval.

Ennek részeként az RTL média-kereskedőháza, az r-time 2022. október 3-tól, mától új névvel és arculattal, változatlan hirdetési portfólióval, RTL Saleshouse-ként folytatja tevékenységét. A kereskedőház megjelenése teljes egészében igazodik a médiavállalat arculatához, ugyanazt a logót használja mint az RTL.

Az RTL Saleshouse egy 2005 óta működő média-kereskedőház. Portfóliójában található az RTL Klub (hamarosan új neve „simán” RTL), az RTL II, a Cool, a Film+, az RTL+, a Sorozat+, az RTL Gold, a Muzsika TV, a Paramount Global csatornái (Comedy Central, Comedy Central Family, Paramount Network, Nickelodeon, Nick Jr, Nicktoons, TeenNick), illetve az AMC csatornák (AMC, Film Café, Film Mánia, JimJam, Minimax, Sperktrum, Spektrum Home, TV Paprika, Sport1, Sport2), az Antenna Entertainment csatornái (AXN, Viasat2, Viasat3, Viasat6, Viasat Film), a WarnerMedia csatornái (Boomerang, Cartoon Network), valamint az A+E NETWORK HISTORY csatornájának reklámfelülete. Emellett az RTL Saleshouse az RTL.hu, az RTL Most, Most+ és az Antenna Entertainment csatornákhoz kapcsolódó online felületek értékesítésével is foglalkozik.

„A kereskedelmi márkánk megújításával szeretnénk még jobban hangsúlyozni, hogy az RTL-család tagjai vagyunk. Új arculattal és névvel, de változatlan portfólióval segítünk partnereinknek üzleti céljaik elérésében a jövőben is”

– mondta Dudás Gergely, az RTL kereskedelmi igazgatója.

RTL+ néven még idén elindul az RTL Magyarország új fizetős streamingszolgáltatása

 

Megegyezett a Vodafone Magyarország és az AMC Networks

Nevet vált az RTL Klub és több RTL-es csatorna – más változások is lesznek az RTL Magyarországnál

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások