fbpx

Tematikus estek indulnak a Duna TV-n

A Duna TV a hétfő estéket ezentúl a bűnügyi tartalmaknak szenteli.

Mától, szeptember 26-tól a Kékfény című bűnügyi magazint követően hétfő esténként 21:35-től az 1930-as évek Nápolyában játszódó, noir jellegű krimisorozat indul Ricciardi nyomoz címmel – derül ki a Mediaklikk oldaláról.

A széria címszereplője egy misztikus képességekkel rendelkező felügyelő, aki a munkájának él, és már fiatal kora óta hivatása és szenvedélye a bűnözők rács mögé juttatása. Munkájában segíti anyjától örökölt különös képessége, miszerint hallja az erőszakos halált halt emberek utolsó gondolatát.

A 2021-es olasz bűnügyi tévéfilmsorozat a nápolyi író, Maurizio de Giovanni kitalált karaktere, megszemélyesítője Lino Guanciale olasz színész.

A Ricciardi nyomoz című sorozat egyik jelenete.
A Ricciardi nyomoz című sorozat egyik jelenete. Fotó: Mediaklikk.

Tematikus filmek is lesznek

A sorozatot követően hétfő esténként bűnügyi filmeket és thrillereket is képernyőre tűz a közmédia csatornája, elsőként ma este 23:20-tól a Francia kapcsolat című filmet vetítik.

„A történetben a legkeményebb öklű New York-i rendőr kábítószer-kereskedelem elleni harcát ismerhetjük meg, ami rávilágít arra, hogy a szükség olykor törvényt bont”

– írták a filmről.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A Ricciardi nyomoz című sorozat egyik jelenete. Fotó: Mediaklikk.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások