fbpx
A JYSK egyik magyarországi üzletének bejárata.

Kommunikációs vezetőt nevezett ki a JYSK Magyarország

Magyarországon most először neveztek ki kommunikációs vezetőt a JYSK-nél.

Szilvási Krisztina felel ezentúl a JYSK dán kiskereskedelmi áruházlánc magyarországi kommunikációjáért – közölte lapunkkal a vállalat.

A közleményben szerint a szakember az ABB energetikai, robotikai, automatizálási megoldásokkal foglalkozó globális technológiai vállalattól érkezett, ahol 10 évet töltött marketingkommunikációs és pr-vezetőként.

Szilvási Krisztina, a JYSK új kommunikációs vezetője.
Szilvási Krisztina, a JYSK új kommunikációs vezetője. Fotó: Positive Adamsky.

Szilvási Krisztina több mint 20 éves marketing és kommunikációs tapasztalattal csatlakozott a céghez. A szakember az ABB-nél a marketingkommunikációs csapat vezetése mellett a country management tagja is volt. Ezt megelőzően a Shell Hungary Zrt.-nél dolgozott 10 évig, először marketing- és pr-menedzserként, majd két évig a cég közép-európai belső kommunikációs menedzsereként. Korábban pr-ügynökségi tapasztalatot is szerzett, de dolgozott az AEGON Biztosítónál, valamint az Euronetnél marketing- és kommunikációs szakértőként.

„A JYSK-nél a feladatom elsősorban a márkaismertség erősítése lesz, emellett pedig a sajtókapcsolatok, a krízis- és a belső kommunikáció, a CSR és fenntarthatósági programok menedzsmentje, de a hr-osztállyal együtt az employer branding feladatokban is részt veszek. Mivel a magyar leányvállalatnál ez a pozíció eddig még nem létezett, izgalmas kihívás lesz kialakítani az ideális működést”

– mondta Szilvási Krisztina a kinevezése kapcsán.

A magyar piac mellett az ausztriai és görög JYSK leányvállalatok kommunikációját is a szakember fogja majd össze. Első feladataként azonban a JYSK új, ecseri logisztikai központjának novemberre tervezett hivatalos megnyitóját készíti elő.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: a JYSK egyik magyarországi üzletének bejárata. Fotó: JYSK Magyarország / Facebook.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások