fbpx
A végzet fogságában.

Három új török sorozat érkezik a TV2 Csoport csatornáira – előzetesek is érkeztek

A TV2, a SuperTV2 és az Izaura TV képernyőjére is új sorozatok érkeznek, bennük több más szériákból már ismert színésszel.

A TV2 Csoport mai közleménye szerint október 11-én 20 órakor kezdődik A házasság buktatói című családi dráma a SuperTV2 műsorán. A The Split című díjnyertes brit sorozat törökországi remake-je egy családi vállalkozás hétköznapjait mutatja be.

Çolpan Cevher neves válóperes ügyvéd isztambuli irodájában együtt dolgozik a lányaival. A legidősebb, Azra hirtelen elhagyja a céget, hogy csatlakozzon egy riválisához, míg makacs nővére, Sanem, az édesanyjával marad. Testvérük, Güneş az ügyvédek világától távol tartja magát. Ha nem lenne elég komplikált az életük, visszatér az apjuk – aki 25 évvel korábban megszökött a dajkával -, hogy visszaszerezze a részét a családi vállalkozásból.

Az anya karakterét játszó Sumru Yavrucuk ismerős lehet a nézők számára a Nehir – A szerelem arcaiból. A legkisebb lányt alakító Tülin Ece pedig a Nagykövet lánya című sorozatban volt látható.

Újabb török sorozattal bővül az Izaura TV kínálata is. Október 13-án 21 órától A végzet fogságában című sorozat érkezik, olyan török színészek főszereplésével mint Demet Özdemir, akit már több telenovellában is láthattak a magyar nézők, vagy Ibrahim Celikkol, a Remények földje egyik színésze.

Az igaz történeten alapuló szerelmi dráma Zeynep és Mehdi lelki utazását mutatja be. A gyermekkori szenvedések örökre rányomták bélyegüket a két fiatal életére, ám egymás oldalán a valódi összetartozás érzésére lelnek rá.

Október 14-én 15:40-kor a TV2 a Testvérek címmel mutat be egy újabb török drámát.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt. A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta. A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A végzet fogságában. Fotó: TV2 sajtószoba.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások