fbpx
Gyetván Csaba, a Made In Gyetván Csabával műsorvezetője.

Új évad érkezik a Made In Gyetván Csabával című műsorból, íme az előzetese

Újabb hazai és külföldi helyekre látogat el a műsor keretein belül Gyetván Csaba. Előzetes is érkezett.

A Made In Gyetván Csabával immáron hetedik évada érkezik hamarosan a Discovery Channel képernyőire – közölte a Warner Bros. Discovery ma, szerdán.

Az új évad szeptember 25-én, vasárnap 19 órakor debütál a csatornán.

Mint írták, a Discovery Channel saját, jelenleg egyetlen hazai gyártású sorozata az elmúlt évek alatt már számos olyan folyamatot mutatott be, amelyekre a hétköznapi ember nem feltétlenül lát rá. A legutóbbi évadban megtudhatták, hogyan készülnek a jakuzzik és azt is, hogy egy utasszállító repülőgépet hogyan vizsgálnak át tüzetesen, mielőtt útjára indulna.

„Ebben az évadban, csakúgy mint az előzőekben, igyekeztünk rengeteg színes témát elhozni a nézőknek, egy nagyon széles skálán. Az új részekben kiderül, hogyan születnek a legfontosabb bennünket körülvevő, a világot működtető dolgok a nyomtatott áramköröktől az aerosolos palackig és ismét olyan munkaállomások mellé álltunk be, ahol a mindennapjainkban szervesen jelenlévő termékeket állítanak elő. (…)”

– mondta Gyetván Csaba.

Gyetván Csaba, a Made In Gyetván Csabával műsorvezetője.
Gyetván Csaba, a Made In Gyetván Csabával műsorvezetője. Fotó: GWC.

A hetedik évad egy nyomtatott áramköröket, illetve egy aerosol palackokat gyártó magyar üzemben kezdődik. A Pécsett, illetve a somogyi Szennán található üzemekben közös, hogy olyan termékeket gyártanak, melyek már alapvető részeinek számítanak a mindennapoknak.

A mindenki életében fellelhető elektronikai eszközök és a polcokon pihenő hajlakkos és dezodoros dobozok alapanyagainak gyártási folyamatainak bemutatása után a műsor Szlovákiába és Németországba viszi a nézőket, ahol megismerhetik a mész bányászatának és felhasználásának titkait és felfedi kapuit Európa egyik legzöldebb üzeme is.

A műsor új évadáról egy előzetes is megjelent a magyar Discovery Facebook-oldalán:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Gyetván Csaba, a Made In Gyetván Csabával műsorvezetője. Fotó: GWC.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások