fbpx
Made In Getyván Csabával.

Érkezik a Made In Gyetván Csabával új évada a Discovery Channelre

Immáron a hatodik évadot tűzik képernyőre a hazai gyártású szériából.

A Made In Gyetván Csabával című, hazai gyártású sorozat új részekkel tér vissza a Discovery Channel képernyőjére május 3-án 20 órakor, és hetente, kedden érkezik majd új epizódokkal – közölte a Media1.hu-val a Warner Bros. Discovery (WBD) csütörtökön egy közleményben.

A hatodik évadban a nézők bepillantást nyerhetnek olyan gyártási folyamatokba, amelyek a mindennapi élethez is hozzájárulnak.

Kiderül az is, hogyan készülnek a jakuzzik, és hogy milyen összetett folyamat a gyógyszerek engedélyeztetése, de arra is fény derül, hogy milyen átvizsgálás szükséges a repülőgépek zökkenőmentes útjaihoz.

repülő - Made In Gyetván Csabával
Készül a Made In Gyetván Csabával

Fiatal üzletembereket is bemutatnak a Made In Gyetván Csaba új évadában

Adán, Európa egyik legnagyobb iskolatáskagyárában annak is utánajárnak, hogy hogyan és miből készül egy jó iskolatáska, illetve hogy miért is fontos a jó kialakítás. Kiskunfélegyházán megmutatják, hogyan készülnek a komfortos és orvostechnikailag is megfelelő cipők.

A műsorban fiatal üzletembereket is bemutatnak, az új évad egyik epizódjában két startupot is megismerhetnek majd a nézők. Szó lesz víztisztításról és telefontokokról is, azonban a fő hangsúlyt a startupok beindításával és sikerre vitelével kapcsolatos kihívások kapják.

„A Discovery-vel ismét exkluzív, eddig soha nem látott helyszíneken mutatjuk meg a bennünket körülvevő világ csodáit a nézőknek. A hatodik évadban nagyon széles a spektrum, amit bejárunk. Az iskolatáskáktól, azaz a legkisebbek világától sok-sok különleges téma mellett eljutunk egészen a repülőgéphangárok titkaiig, azaz a nagyfiúk játszóteréig”

– nyilatkozta Gyetván Csaba.

Jakuzzi Gyetván Csabával
Jakuzzi Gyetván Csabával

„Nagyon örülünk, hogy Csabával meghosszabbítottuk az együttműködésünket, így a sorozat immár hatodik évadában vezetheti majd különleges helyszínekre a nézőinket. A nézettségi és közönségadatok is alátámasztják, hogy a Made In Gyetván Csabával a Discovery Channel számára értékes műsor, amellyel a fiatal és magasabb státuszú nézőket is sikeresen elérjük”

– fogalmazott Baron Ágnes, a Discovery hirdetésértékesítésért felelős vezetője.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: GWC
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások