fbpx
Földes András, a Telex távozó videósa

Eldőlt, hol folytatja a Telextől távozó Földes András

Az újságíró már be is kapcsolódott a munkába az új munkahelyén.

A HVG-nél folytatja szeptember közepétől Földes András – számolt be a hvg.hu.

Mint arról a Media1 beszámolt, Földes júliusban távozott a távozó indexesek által alapított Telextől, mert a videói kapcsán nem találtak olyan konstrukciót, ami mindkét félnek elfogadható lett volna.

Földes András több mint 20 éve van az újságírói pályán, számos válságövezetből jelentkezett már írásos vagy videós tudósításokkal, de készített riportokat a legégetőbb magyarországi kérdésekről is. 2018-ban Pulitzer-emlékdíjat kapott – elsősorban a menekültkérdés hazai és nemzetközi hátterét feltáró videós munkáiért. Többször kapott a videóiért Hégető Honorka díjat is.

A HVG-hez hazai és külföldi videós projektek megvalósításának szándékával érkezett az újságíró.

„Terveink szerint követőink, előfizetőink a jövőben rendszeresen találkoznak a Magyarországon, valamint konfliktuszónákban és a világ egyéb, a nemzetközi politika, a környezetvédelem és klímaválság, az égető társadalmi problémák, vagy bármely más szempontból fontos helyein készült tudósításaival és videóival”

– írta a mai bejelentésben a lap.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Földes András, a HVG videóriportere.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások