fbpx
II. Erzsébetre emlékezik a TV2 Tények

Rendkívüli műsorváltozást jelentett be a TV2, különkiadással jelentkezik a Tények

Szeptember 19-én élő közvetítéssel és Tények különkiadással tiszteleg II. Erzsébet királynő előtt a TV2.

Élőben közvetíti II. Erzsébet királynő temetését, szeptember 19-én, jövő hétfőn 11 óra 15 perctől a TV2. A Tények közel háromórás különkiadásában nem csupán az Egyesült Királyság királynőjének utolsó útját követhetik figyelemmel a nézők, hiszen Gönczi Gábor és vendégei az esemény történéseit percről percre kommentálják, valamint a brit uralkodóház múltjának és jelenének számtalan érdekessége között is kalauzolják majd az érdeklődőket. Mindeközben a Tények és a Mokka riporterei Londonból és Windsorból is élőben jelentkeznek a nap folyamán.

A történelem második leghosszabb ideig hatalmon lévő uralkodójának temetése a világ legjobban biztosított eseménye, amelyhez a világ legbefolyásosabb szereplői és kulcsfontosságú vezetői is csatlakoznak.

A brit királynő utolsó útját végig kísérve percről percre kommentálják majd a stúdióvendégek az eseményeket, valamint a kulisszatitkok és a múltidézés mellett a brit nemzet és a királyi család jövőjéről, kulcsfontosságú morális és politikai kérdésekről is szót ejtenek majd. A stúdióban lesz Csorba Katalin protokoll szakértő, aki évek óta követi a királyi család életét, Pallavicini Zita őrgrófnő, az Andrássy és Zichy család leszármazottja is csatlakozik a közvetítéshez, emellett Katona Csaba történész és Forgács Mariann közösségi média szakértő, a Be Social alapítója is a stúdió vendége lesz.

Mint arról beszámoltunk, a hétfői eseményeket megelőzően a Fem3 csatorna is egy rendhagyó tematikus hétvégi kínálattal emlékezik meg II. Erzsébetről.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások