fbpx
Fiala János a Kelj fel Jancsi! 2022.09.12-i adásában

Visszatért Fiala János, újra jelentkezik a Kelj fel Jancsi! című műsor

Ahogy azt júniusban előre megígérte, hosszú kihagyás után és teljesen új helyen, önállósodva újra jelentkezett hétfőn Fiala János műsora, a Kelj fel Jancsi! című műsor.

Idén júniusban derült ki, hogy Fiala János távozik a 168 Óra internetes oldalától, ahol 2021-től a Kelj fel Jancsi! című műsora hallható-látható volt. Ezután néhány hónapos szünet következett, de már a távozásakor előre jelezte, hogy önállósodva, egy ismerősével összefogva saját doménen és a YouTube-on, szeptember 12-től folytatni tervezi a műsorát. Azt mondta, a feltételek vállalhatlatanná váltak számára a 168 Óránál, azért viszi el a műsorát – indokairól részletesen is nyilatkozott a Media1-nek.

Felhívtuk Fiala Jánost – elárulta, miért viszi el a Kelj fel Jancsit a 168 Órától (FRISSÍTETT!)

Milkovics Pál, a kiadó vezérigazgatója másképp emlékezett a történtekre. Hogy ő mit nyilatkozott lapunknak, szintén elérhető. A múltbéli vita Milkovics és Fiala között azonban ma már kevésbé érdekes, csak az előzmények megértéséhez.

Ma ugyanis elindult Fiala YouTube csatornáján az első, immáron önállósodva jelentkező adás, ami ide kattintva érhető el.

Médiaszervezet nélkül, önállóan

Fiala az első adás elején azt mondta, távozásakor még csak álom volt részéről, hogy ez a műsor szeptemberre összeáll, el se hitte, hogy idáig eljutnak őszre, azonban kissé kedve szegetten beszélt, mivel még néhány dolog nem teljesen úgy alalakult, ahogy tervezte. Néhány perccel az adás kezdete után azonban befutott az első telefonálótól a hívás, és jól elbeszélgettek egy agárversenyről…

Később Fiala arról beszélt, hogy a körülmények az elmúlt években sokat változtak, de mostanra a műsor evolúciója odáig jutott, hogy teljesen önállósult, nem tagja szervezeti egységnek. Néhány támogatójuk is van már, de hogy meddig készül a műsor?

„Mindennap kísérleti műsor, mindennap utolsó adás, mindennap korlátozott apokalipszis” – mondta.

Hozzátette, hogy nem fogja hamar feladni, legalább karácsonyig mindenképp jelentkezni fog. Ha valaki hajlandó hajnalban kelni, megtalálja Fiala műsorát 6:51-es kezdéssel a YouTube-on, a Facebookon, valamint a keljfeljancsi.hu oldalon keresztül is visszanézhető lesz.

Arról is beszélt, hogy életeleme, hogy dolgozzon. Csak akkor fogja abbahagyni, ha alkalmatlanná válik, ha meghal, vagy ha senki sem érdeklődik iránta.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások