fbpx
A Szerelmes zsiráfok castingja - Liptai Claudia és Fenyő Iván

Liptai Claudia és Fenyő Iván főszereplésével, Szerelmes zsiráfok címmel új sitcomot forgat a Keresztanyu gyártócége

A Media1 megtudta, hogy a Hámori Barbara nevével fémjelzett, Magyarország legsikeresebb napi sorozatait készítő Scripted Productions új sitcom sorozat pilot epizódját forgatja Szerelmes zsiráfok címmel a fővárosban.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

A Szerelmes zsiráfok egy budapesti, háromgyerekes, középosztálybeli családról szól, ahol a 20 éve együtt élő 40 év körüli házaspár elkezd terapeutához járni, hogy megoldják házassági problémáikat, 16 éves ikerlányaik és 9 éves kisfiuk pedig szintén nem könnyítik meg a mindennapokat. Ennek az alapsztorinak a helyzet- és jellemkomikumaira épül az új sitcom.

A főszereplő házaspárt, Julit és Rolit Liptai Claudia és Fenyő Iván, a pszichológust Katona László, a család barátját, Bélát és feleségét, Nettit Juhász István és Ványa Tímea alakítja.

Liptai Claudia és Fenyő Iván a Szerelmes zsiráfokban
Liptai Claudia és Fenyő Iván a Szerelmes zsiráfokban. Fotó: Media1 / olvasónktól

A 9 éves Jenci szerepében Kőhidi Lőrincet láthatjuk, az ikerlányokat, Mirát és Larát Bolváry Zsófia és Domonyi Amira játssza, Jenci barátját, Gergőt pedig Balázs Gedeon.

A Szerelmes zsiráfok a La Famiglia című izraeli sorozat magyar adaptációja. A pilotból 15 epizódos, részenként körülbelül 22 perces heti sorozat készülne, a pilotot a gyártócég, a Scripted Productions finanszírozza.

Szerelmes zsiráfok
Szerelmes zsiráfok
Fotó: Media1 / olvasónktól

A pilot epizód forgatása 2022. szeptember 16. és 18. között zajlik Budapesten, a XVI. kerületben.

Hámori Barbara, a Szerelmes zsiráfokat készítő Scripted Productions gyártócég alapítójának neve olyan, az RTL Klub képernyőjén bemutatott sorozatok kapcsán is ismert mint a Drága örökösök, a Keresztanyu, a Hotel Margaret és a Séf meg a többiek, melyeknek showrunnere volt. Hámori Barbara korábban a Media1 podcast vendége volt. A vele készült beszélgetésünk itt érhető el.

Media1 Podcast: vendégünk volt Hámori Barbara, a Drága örökösök, a Keresztanyu, a Hotel Margaret és a Séf meg a többiek showrunnere

További hírek érhetők el a Media1-en.

Megtalál minket Facebookon is.

Borító: A Szerelmes zsiráfok castingja – Liptai Claudia és Fenyő Iván. Fotó: Media1 / olvasónktól
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások