fbpx
Julie Chin, a KJRH hírolvasója.

Élő adásban kapott stroke-ot egy amerikai híradós

Szerencsére a kollégái azonnal hívták a 911-es segélyhívót, és így végül nem lett nagyobb baj.

A stúdióból, élő adásból szállították kórházba Julie Chint, az NBC tagvállalatának hírolvasóját – írta a New York Post nyomán a Telex.

A KJRH televízió munkatársa egy magyar idő szerint hétfő hajnali Facebook-bejegyzésben számolt be a történtekről.

„Az orvosaim úgy vélik, hogy szombat reggel élő adásban egy enyhe agyvérzés kezdeteit produkáltam. Néhányan közületek látták, és nagyon sajnálom, hogy ez történt”

– fogalmazott Chin, aki felidézte: az adásban először részlegesen elvesztette a látását az egyik szemére, majd a keze és a karja is elzsibbadt. Akkor tudta, hogy baj van, amikor nem tudta kimondani azokat a szavakat, amelyek a súgógépen ott voltak előtte.

Egy holdrakéta-indításról beszélt épp, amikor zavarba jött, és elkezdte ismételgetni a szavait – ezt követően bocsánatot kért a nézőktől, és átadta a stafétabotot egy meteorológus kollégájának.

A munkatársai azonnal hívták a 911-es segélyhívót. A kórházban azóta több vizsgálaton is átesett – az orvosok szerint enyhe szélütése lehetett. „Még mindig sok kérdés van, és sok mindent kell nyomon követni, de a lényeg az, hogy rendbe fogok jönni” – írta a bejegyzésében a hírolvasó.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Julie Chin, a KJRH hírolvasója. Fotó: New York Post.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások